Hon kommer med solskeeeen!

Heyeyeyyy alla readers! Idag är en bra dag. Somnade skit sent inatt men det hindrade mig faktiskt inte för att vakna... skulle ha möte med min mentor halv nio så klockan åtta traskade jag och mamma iväg till skolan. Ja vi traskade! Fan vad skönt det var att gå, att man faktiskt inte fryser nu när man går till skolan. Oweei.
Mötet gick helt ok, nu jävlar äre skolan som gäller fram tills 1 juni. Sen ere kickingfuckingasskicking om jag klarar allt!!! Känslan av att ha klarat tvåan kommer va den skönaste känslan jag vart med om under hela 2011 ska jag säga er!! Så a, det strävar lilla miss w emot!
Skolan gick bra.  Gjorde ett prov på slutet av dagen, det gick helt ok. Hoppas på g iallefall. Satt ute meed massa skolkåmpisar och solade på alla raster och håltimmar, faseeeeeeeen vad skönt det var i solen idag!
Klockan tre TRASKADE Jag och emma hem hit. Vi käkade, sen fick vi värsta vår känslan och tog tag i baksidan. Vi ställde upp alla utemöbler, sopade, krattade, städade, plockade upp fimpar grannen kastat ner(det var typ 1000 st) och gjorde fint i rabatten. Guuud vad fint det blev. Shit vad vi ska ha det mysigt på verandan i sommar! Snart ere dags att sätta sig där att dricka vin, om sisådär 35 dagar skulle jag tippa! :-) Faaan vad mysigt!
Mötte precis lisa och snickisnackade lite, carimo kom sjungandes förbi också med hörlurarna i ovetandes om att han sjöng svinhögt... Men det gör ju inget, han sjunger ju bra:D Gullig haha. Så Emma gick hem också.
Nu vet jag inte vad jag ska göra. Ska plugga senare iallefall. Nu får jag väl göra.. hmm. HAR KLADDKAKA i kylen kom jag på fyfan nu vet jag vad jag ska göra!!!
Hostan börjar bli bättre också, fan just nu känns allt skönt! Härligt Anna W! Solen och jag är typ bästa vänner, vintern kan dra åt fanders. Hatar vintern!! Tack gud för sol, gräs och blommor. På vägen hem plockade jag förresten blåsippor och skilla blommor. jaa jag vet att blåsipporna är fridlysta men jag vill väl också ha fint på köksbordet.
Nu blire kladdis!!! Byebye :*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0