They cut off my hair, but it looks allright


inte ok

Fredags vare inspelning, igår var de krök hos josef och efter utgång, idag ere bakis, solsidan och big brother med pauilauwi. over n out

Bild igår, Pao och jaag.

grön ögonskugga

Haha

Sliteeeeeen chey just NU^.
Har haft en JÄVLIGT stressig och sjuk och rolig dag. Berättar mer imorgon tror jag. Aaa men de kan jag väl göra. Ska slagga any minute, fryser fucking sönder! =(
herrå


hanging at emmas place

Hitta två bilder hähä på hennes dator :-)
Emma Zache och Jaaag
Emmapemma och jaaag
:-)
och så tog jag en skitsnygg bild nyss på mig själv.
HEJRÅ

She's like a star

Såg denna text på Lisas blogg och kände direkt vem jag skulle beskriva den texten med!
Min alldeles bästa bästa bästa vän :-)

"A real friend is one who walks in when the rest of the world walks out.
 Friendship is one mind in two bodies.”


Sååå snygg bild. Är förövrigt där bredvid men passade liksom inte in när hon var så snygg där och inte jag. Hähä.

Jag älskar dig världens finaste, roligaste, snällaste, knäppaste, skönaste, sötaste, gulligaste, flummigaste, konstigaste, kosmiska tvilling SLASH bästa vän


walking on solid ground

Heyyeyyyy. Idag har jag vart i skolan, gjorde prov... i ekonomisk politik, samhälle b kursen. Fifan trodde aldrig jag skulle klara det, men jag pluggade inatt och imorse och visst fan klarade jag det:D tror jag! Skrev hur som helst fyra sidor... så vi får väl hoppas!
Vid 12 åkte jag och media klassen in till stan och skulle gå på fotografiska o kolla på en utställning. Men det roliga var väl innan. Vi gick runt och chillade, fotade panorama bilder uppe vid gondolen över hela stan, skit bra bilder. Käkade feta menyer på burgerking, fan vad gott det är där. Så jävla mycket fräschare än donken(kommer dock aldrig tröttna på donken) och sånt. De va kul!
Sen åkte jag hem, mötte mamma. Köpte lite kläder :D oweeyy skit snygga :-) Och vi gick upp till mormor och fikade lite, sen gick vi och handla nu är vi hemma.
Ska snart upp till Emma o planera lite om morgondagen:D!
Ha de bra. Kommer bilder ifrån idag när min sega tokstolle marcus har lagt in dom:-)
Puss!


little miss w

Luckyyy!!!!

Hej vänner, vet ni? I GOT THE PART! Jag ska vara med i en feet reklamfilm :D hähä, okej inte svinfet men skitkul kommer det bli iallafall. Det är jag och min vän Emma. Vi ska vara med i nästa comviq reklam :-))) OWWEEYY!
Imorgon ska vi in och testa kläder etc, sen på fredag är inspelningen. Shit vad kul det ska bli! :D
Yey. Hur som helst. Back to real life. Sitter här framför datorn och skriver på min artikel som ska in. Får se om den blir bra.... hoppas det.
Imorgon är det alltså skola, kommer missa två sista lektionerna pga att jag ska in till stan och testa kläderna och det. Sen blir det hemgång, gym, PLUGG. För på torsdag har jag prov i samhälle :( ekonomisk politik. Hur jävla kul är det. Fy fan.
Har börjat lyssna på mitt gamla favvo band The killers igen. Alltså shit, dom är så bra. When you were young och Romeo and Juliet är de bästa låtarna jag vet.
Men men, back to studddyyy. Vi hörs :-)

Ses på tvn! ;))))


through all those troubled times as we loved you anyway



"I never woulda thought that I'd see you outta control
You should know between us we was like mates to soul
Nothing could intervene us, especially no hoes
You was more so the chalant type,
Haunted you nights I suppose
That's how it go, with time spent, emotion grows
In the beginning, friends we decided to roll
So who's responsible when you get excited, explode

But bitches they gon' talk, bitches they gon' hate
We established this way before we became mates
So whats required is that you chill with all that fire
Get your desire when I retire

Lord knows I was right cuz you just crossed the line"


I ain't going no where with this shit

Jag sätter aldrig igång med plugg helvetet. Fan VARFÖR är jag så jävla seg lat dum korkad? Kan jag inte bara inse. Plugga. Fan man måste ju göra det. E så trött på allt man MÅSTE göra idag för att klara sig SEN i VUXENlivet.
Få bra betyg i nian, komma in på en bra linje, veta vad man ska bli i vuxen ålder när man är 15-16, gå en linje som passar en i tre år, inte ångra sitt val, få bra betyg, plugga, inte komma försent, gå upp tidigt, plugga hemma, fixa skolan, må skitbra hela tiden, inte festa för mycket, inte vara ledsen, ta studenten, plugga vidare, fixa lägenhet, ha ett stadigt jobb med bra lön, hitta en man, förlova sig, gifta sig, skaffa hus, bli gravid, bli en svennemorsa, AAAAAAAAAAAAAAAAAH. Shit herre gud det där är INTE JAG.

Jag är. Började hata skolan i åttan då jag insåg att jag fan inte kommer upp ordentligt på morgonen. Skolka sig igenom åttan, fixa det i nian, gå ut nian med helt ok poäng, börja sam-idrott i fredrika handen, gå där, inse att det är för mycket, byta till nynäshamn sam-media i början av tvåan, vara sjuk aslänge och blir borta skitmycket från skolan, har svin svårt att gå upp på morgonen, kan inte plugga har ingen struktur på vardagen, har mina dalar då jag mår bra då jag mår dåligt, festat varje helg i två år, kanske får gå om tvåan pga för mycket frånvaro.

Och mina planer för framtiden är att: klara tvåan, gå igenom trean med g i allt, ta fucking studenten, jobba LITE, resa utomlands, gå bartender och reseledar kurs, jobba utomlands, sen vet jag inte.
Allt är suddigt sen.

Fitta

Så jävla slut seg trött

Idag var det skola men jag kom tyvär inte dit.... festade och hade saker för mig hela helgen, somnade elva igår men endå kom jag inte upp imorse. vaknade 16.00 med en fet ångest. Så blir det. Nu sitter jag här och insåg precis att jag ska ha lämnat in en artikel som ska postas i nynäsposten om 2 dagar, har prov på litteratur historia imorgon och har prov på ekonomisk politik på torsdag. Fan vad jag inte har energi för den här veckan.
Längtar efter lovet.


Bild från förkrök i lördags..

Lets go


Köpte förresten ett par nya shades idag:

byebye!!

shot shot shot cuz it's time to get retardedddd


So raise your glass




Det var tre bilder från igår som pauwilauwi tog med sin 4a. Sista bilden förminskade jag för att jag är så jävla FUL på den, mitt hår bara åkte ner i ansiktet när hon skulle ta bilden. Men det är iallafall jag paulina linnea på övre bilderna, och den sista mahhe och haris, och jag såklart.
Kvällen igår var såhär, jag och P drog till Micaela som hade sin mosters lägenhet i Tungelsta, och förkrökade lite där. Sen åkte vi till vh, Micaela och Linnea skulle hämta sin dricka. Sen drog vi till handen på festen vi skulle dit. Kvällen innehöll massa roliga händelser, vi dansade skit mycket och hade svinroligt :-) sen hände det en jääääääääävla massa haha :D det var skitkul och endel saker var väl lite kefffaaa... kan ju säga att jag slutade på Micaelas badrumsgolv slaggandes :) FRISKT.
Imorse vaknade jag som tur var i en säng, haha. Klockan fucking åtta. Gick och drack vatten, så jävla ofribblig kände jag mig, hade inte tvättat bort sminket eller någonting ahaha fyfan ni skulle sätt, helvete.
Sen gick jag och la mig med paulina i sängen hon hittat haha, så sov vi tills typ halv ett.. så jävla skönt.
Sen fixade vi oss lite och drog till handen, sa hejrå till micaela och markel. Linnea hade dragit tidigare.
Käkade en fet jävla meny på donken och det var så jävla gott så jag bara ville äta det hela tiden föralltid typ. haha, Sen drajja vi hem.. Nu ska jag duscha sen ska jag hänga lite med matte och förkröka och sånt, sen ska vi på reggae kvällen på bedarö :-) Kult!
Hare braaaråå! En picture från dagens tågresa hem:

I studion med klassen

Fick bara med mig några dock.... och förra inlägget var det då ISAAC som skrev. haha =)




IDAG

HEJ PÅ ER MY READERS IDAG SÅ HAR JAG BARA CHILLAT HEMMA OCH PÅ SKOLAN DRA ÅT HELVETE MED ER SKÅJA HAR FAN TRÅKIGT SITTER HÄR OCH SJUNGER BABY JAG TROR JAG ÄR KÄR puuuuuusssssssssssssssssssssssssssssssss=)=)=)=)=)=<3 


Break even

So what am I supposed to say when I'm all choked up and you're okey?

Jag har fallit jag har vaknat

Natten är ung och jag ligger vaken, jag är loose in the sky jag är högt bland molnen

moviestar

HEEEJ bloggen. Jag är riktigt hype ikväll sjukt glad och sånt :))))!
Jag och Emma åkte till stan vid fyra, och gick på provspelningen. Det var svin roligt och kändes som det gick riktigt bra faktiskt! :D Fick göra en roll som var typiskt mig, stå framför spegeln, sminka mig och min kompis "ringer" i telefonen och jag säger att jag är på väg fast jag typ står och fönar håret. Passade mig haha!
Sen drog vi till kungshallarna och käkade, jag käkade thai och Emmapemma käkade indiskt.
Efter det drog vi till espresso house och drack lite coffee, kändes lite stekigt va. Nej men det var cosy! Satt och prata en massa, det var skönt och roligt. Åkte hem halv tio.. Kommer lite bilder! :)

Emma på Espresso house :-)

Jag på Espresso house:-) Korta ben?

Jag på tåget!


Ciao, nu ska jag plugga duktig som jag är!!!!!! haha.. bye löverz

Run bitch

TJENA! hemma från gymmet. Tog 52 tåget så jag var vid gymmet sju typ. Mötte Pauwilauwi utanför, sen bytte vi om och körde igång. Blev ett pass på 1,5 timme, jäävligt skönt säger jag er alltså!
Kan försäkra mig själv att jag kommer få sicken träningsvärk imorgon. Och när vi skulle hem, alltså, våra bussarn går åt olika håll, från olika sidor. Och min buss går alltid 5 minuter senare än Paulinas, så bestämde att jag åkte med hennes två stationer o sen tog min därifrån. Men självklart så åker dom förbi varandra precis när paulinas buss börjat röra på sig. Så fick åka rundturen genom nynäs, sen hoppa jag av vid ica och köpte lite behövligheter, så mötte jag Hassan också där, vi stod o prata en stund och sen kom Tina, då valde jag att jag skulle gå en bit och ta bussen vid en annan station hem. Så går vi. Och sen kommer jag på att bussen går ju typ om en minut och jag är på helt fel ställe, så jag får springa. Kan ju säga att jag hann på pricken, sprang BREDVID bussen två minuter på slutet... hahaha. Men hann med den iallafall. Buss chaffisen ba garva åt mig när jag kom på, schyrre!;-)

Nu ska jag ta en sjukt skön dusch och sen ska jag äta ärtor på burk. För er som inte vet vad det är så är det inlagda ärtor(låter kanske ej så frestande) MEN DET ÄR SÅ JÄKLA GOTT!! mitt godis.
Jag och Pauwilauwi har förresten bestämt oss för att gå på diet. Bara protein. Inge potatis, ris, pasta osv. Bara kött/fisk/kyckling med grönsaker till. Vatten. Aah men då kör vi då!!

Hejrå :-)


Mina goda ärtor... yäää


Just nu





Nu ska jag till gymmet! Ciao bitches ;-)

 


school for cool

Heyhey! Idag har jag vart i skolan, det gick bra faktiskt! Inte mycket som hände.
Sen åkte jag ner till centrum, skötte några ärenden.
Emma ringde, vi ska provspela imorgon för nästa comviq reklam! :D svinroligt!
Hoppas vi får rolleeen.

Ska börja bli bättre på att lägga upp bilder och sånt, känns lite segt nu. Men det kommer guys!
puss



Mål fram tills sommaren

  • Hänga med i skolan, göra ALLA rester innan sommarlovet
  • Spara pengar till sommaren
  • Fixa sommarjobbet
  • Gymma som fan och fixa kroppen tills sommaren
  • Plugga hyffsat mycket.. så jag inte hamnar efter
  • Äta alla tillskott så jag aldrig mer blir sjuk(snälla gud)
  • Inte bli kär
  • Gå ner 7 kilo tills juni
  • Festa och gå ut mycket i stan
  • Försöka att va glad hela tiden :-)
  • Ej umgås med idiote´r

Kände att jag behövde det!


Whiplashskada från bowlingbanan

Heyey! Hope you're fine everyone, den här helgen har vart hyffsad lugn. Jag blev frisk natten till fredag typ, så paulina och jag blev upphämtade av matte och timmy så åkte vi ut till huset där fisk melvin och amanda var. Vi drack lite och spelade lite sanning o konsekvens på skoj, sen åkte vi ner till nynäs och bowlade.
Hahahahaha gjorde en så jävla rolig grej. Jag skulle gå ut på banan, där kloten åker ni vet..... haha, och hämta mattes klot som studsade runt. Och de va ju så jävla halt, men det förstod väl inte jag. Dom oljar ju typ in dom där jävla banorna. Så jag gjorde en riktig bananskal-ramling och bröt typ ryggen.. Haha, kämpade mig upp och alla frågade hur det gick(samtidigt som dom skrattade oki.) haa. De kändes inte lika mycket då men nu har jag så jävla ont, det är sjukt. De är hela svanken och ner i vänstra höften + lite av benet. Måste ha landat på vänstra armen också för har sjukt ont där.
Sen slutade vi bowla och då drog jag paulina matte och timmy till bedaröbaren, vad finns det annars o göra. Så vi var där, dansade och drack.
Sen blev det hem till oscar och där somna man.
Igår var jag med paulina, åt pizza, åkte hem, badade, sov. Idag har jag sovit och rensat massa ställen här, eftersom mamma och jag ska flytta om 2 veckor typ.

Sjukt otagggad på skolan imorgon jag börjar 8.10 och slutar fyra. Va fan liksom. Sen ska jag fixa lite grejer och sen får jag väl gå hem o rensa igen.
Nu ska jag göra en redovisning som jag inte ens börjat på och hade glömt att jag skulle göra, som ska redovisas imorgon. Vad roligt va :-) hor skola.
One picture from friday

Paulina firren & jag och lilla budda i bakrunden

Let's study. Woho. fuck yall!


Dagens meningar av miab

"att han ska va glad att du ens ÖVERVÄGER HONOM
shit ja fattar inte
du e så jävla fin
du ska inte springa efter snorungar"

Berätta om the latest haff för henne, och this is her respond :)
By Mia Batljan.... nuttekompis som är så sööt:*

mialutta o jag!

Life

“Promise me you'll always remember: You're braver than you believe, and stronger than you seem, and smarter than you think"

So you can keep knocking, but you won't knock me down

Endel saker i den här världen e så sjuka. Endel människor e så jävla lost. Endel e så jävla efterblivna. Endel hajjar inte vad dom har. Shit de finns så mycket skiiiiiiiit alltså.
Fattar inte hur endel människor kan önska sig själva döden. De e så sjukt. Så jävla egoistiskt. Mot alla dem runt en. Fan de där e bara sjukt..

Jag är sjuk igen. Var frisk i typ två veckor. Bra Anna, framsteg. Får se hur lång tid de går innan jag blir frille nu... knaz.
Nu ska jag hämta is i ett glas o dricka så jävla mycket cola, äta cheezballs(ja vet de låter fett skarr men det är godaste grejen asså) och bara ligga i sängen och bli.. eh frisk. Haha printa precis en liten konversation med Jojo på fejjan,

Så vare me de.... haha. Kanske ska keeka några apelsiner. Men får se vettu.
ÅÅÅH palla va täppt i näsan också man e ju helt efterbliven.
Ska drajja
Hejrå

Call me up if u' a gangsta

Slam, slam, oh hot damn! Which part of that did you not understand? Would you just freak ouuuuuuuut??????

Baby i thought you knew -

- What goes around comes around..

Ni vet när man hänger med någon man börjar lära känna personen, allt är svinbra och
man ba shit " den här människan e något extra, speciellare än 'alla andra' idioter ". Så visar det sig att personen var PRECIS som alla andra? Hur många gånger har det inte hänt? haha seriöst..
E så sjukt trött på människor som man tror så jävla högt om och dom motbevisar, gång på gång asså. Fy fan. Förtjänar det inte någonstans de enda jag gör är att bry mig om sånna människor, jag gör fan allt för dom. Sen motbevisar dom en. Vad ska man göra då då?
Som jag gjort enda sen jag va 13, gå tillbaka till idioten och va feg vek en jävla TÖNT? en person som fucking TAR SKIT. Shit de där e inte jag alltså. Ska aldrig mer låta människor bete sig fan. Fast de går ju inte ens o säga, för ena sekunden e dom så jävla underbara och nästa är dom som alla andra. Åt helvete med er hela högen

Näää. Trött på de där alltså.. I'm sticking too No love lost No love found =)

Ha det!

IT'S GONNA BE MY YEAR GRAB A BOTTLE AND POP IT.

say say bye bye

Cause when its all said and done,
I aint gon be the one that he can always run to
I hate liars, fuck love Im tired of tryin
My heart big but it beat quiet

So that’s the way it is.
You can just go find someone else and let me go
Like you don’t know owe me a thing
But I can handle this, I’ve been through it all before
And you get yours and im gonna bounce back again

You can tell someone, that you’ll be there
And then walk away, like you don’t care
I’m not saying this cause im mad
I just want you to understand,
One day, its gonna catch up with you


What goes around comes around
Baby I thought you knew
Do somebody wrong for too long,
its gonna get done to you
And you did me bad and got away
Play me like a fool
Thought you knew, 360 is coming right back to you

You must be sitting on top of the world
Feeling like you’re finally free and you will see that it won’t be too long
Taking what you deserve, then you’re the one that somebody leaves
Then you’ll think of me and wish you never did me wrong baby


Throw dirt on me, and grow a wildflower


To motivate you at the time

Hejsan allesammans! Den här helgen har jag haft sjukt jävla roligt alltså. I fredags drog jag till haninge och hem till Limpan för att fira SJÄLVASTE Limpan som fyllt 18 år! De va en sjukt rolig fest och jag träffade jättemånga från min gamla klass och alla hade kul, dansade, skrattade och bara chillade hela kvällen. Jag och Bella kom som vanligt på massa roliga danser till olika låtar.. främst rihanna - pon the replay denna gång, haha :D Sjukt kul.
Vid 3 eller vad det var kom Bellas kompis Micke och hämtade oss så åkte vi hem till Bella och sov. Sjukt skönt att sova var det. Dagen efter åkte jag hem med 1 tåget, var med Paulina en stund. Sen hem, umgås med mamma lite, fixa mig och sen var det bara att sätta sig på tåget in till söder, till min bror. Vi gick och tog ett glas skumpa på något bubbelställe, sen gick vi hem till han och åt middag. Hans kompis Marcus var även med. De va trevliigt och vi satt där tills 9 och drack och pratade.
Sen drog vi ut! De va en trevlig kväll (kände mig ung då det nästan bara var 25+are på stället vi var på) Och vi dansade, drack o hade kul. Fabbe(bror) blev hungrig runt 12 så vi drog till nån pizzeria han och jag, åt en marinara med bea på och lyssnade på live-killen som spelade akustisk gitarr och sjöng. Cozy haha.
Sen gick vi tillbaka o festade, kom hem typ 3 :-)
Och slutligen idag sov jag till typ 14... fick kaffe och macka på sängen av bryrsan och sen runt tre drog jag hem. Nu har jag och mamma käkat asgod middag och nu ska jag softa ikväll, e sjukt trött, men nöjd!



Bilder från fredagen och en från lördagsmorgonen på tåget hem

Bilder från igår, och en från imorse på fabbes balkong!

Sådär ja, ha det bra allesammans, i will!

ye

HEJ. Efter skolan åkte jag hem käääkade lite med mammaaaa. Sen åkte jag till Paulina, mötte Ebba oo köpte en jacka av henne :-) visar imorn! Sen drog jag och Pauwilauwi till gymmet. Shiiit vad skönt det är att träna alltså!
Vi var fan aktiva 60 minuter i sträck ba gjorde massa grejer. Härligt var det iallafall, kommer känna av det imorgon!
Snart ska jag sova meen funtar på att ta mig en macka först. Men venne!
Imorgon är det FREEDAG! äääntligen e allt jag säger er asså. imorgon ska jag göra följande: Skola, sjukhuset, äta hos pappa, åka till haninge och gå på Limpans 18 års feeeest!! wohoooo. Kommer förmodligen slagga hos Belu:-) Men venne kanske sover hos nån annan häh.
Sen på lördag ska jag ut i stan med min brorsaa fabbe :-) Fett kul!
Så ja, nu blir det en skön fest helg igen, hoppas att den blir skön iallafall :-)

hejdoo

dagens klädsel btw!

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Min favorit årstid.. Hmm de pendlar mellan våren och sommaren!
Våren - för att alla blommor blommar ut då, allt blir grönt och fåglarna börjar kvittra. Man kan klä sig i tunnare kläder och man blir bara glad av att solen kommer fram mer och mer
Sommaren - för att allt är så jävla bra då. Vädret är underbart, man softar varje dag, kan gå ute klockan 05 på natten och det är ljust ute. Man kan bada, sola, ha utefester, göra allting typ.
Så måste nog säga sommaren!

Underbara sommaren!

Alla ledtrådar säger förändra dig nu

Hur lågt kan man sjunka, hur kasst kan man må? Kändes förjävligt innan, men det börjar kännas bättre nu min vän!
Om jag tappar fästet och trillar ner, ska jag klättra upp igen!
Deppig som jag e börjar jag tänka på annat,
som gör mig ännu ledsnare och jag blir nästan förbannad
Men det som inte dödar mig blir jag ju smartare av,
De dags att styra upp skiten och göra smartare val!

yeee!
Weelll weeell. Här sitter jag på kvällskvisten. Så himla trevligt. Jag var ute och gick med Juliaaa i typ en timme.. vi och våra "meet me vid bowling kvart över" "oki" Sen går vi runt och snackar om allt i hela världen. Skön vän hon alltså, älskar henne alltså!
Sen kom jag hem, satt o pratade med Mama lite. Känner att jag måste hänga med henne lite mer. De e ba sova-skola-kompis-äta-kompis-sova... Funkar inte, hon är ju min mamma, världens bästa! Så de ska jag ändra på.
Ska försöka gå förbi hos Pappsen lite oftare också. Shit, måste styra upp det här nu!

Imorgon ska jag upp sju, ska va på sjukhuset åtta. Sen ska jag till skolan, börjar halv tio. Funtar på att säga hej till min gamla klass från fredrika som kommer hit till stationen kl 10.. dom ska VANDRA I NYNÄS. hahahaha!!! Shit asså.. bondelandet. Så ah! Sen slutar jag skit sent imorgon, as jobbigt.. men då ska jag gymma iaf:-) kul!
Weelll.. catch ya tomorrow dudes! Pussokjam

Min gamla klass. sp09e. Saknar er!


Du hittar oss i trakterna

Idag ere bättre igen, jag säger det. Vissa dagar fuckar man ut på allt and only focuz on the bad stuff. Men en annan dag är allt plötsligt bortblåst och man fortsätter som vanligt.
Måste ba styra upp de här nu, ska fixa allt som jag exakt vill hare.. No more wrong people, inge mer "dåliga banor" o sånt där.. Måste styras upp azå.

Idag gick jag ej till skolan för att jag somnade typ 05.. kom inte upp, var så jävla trött. Mådde kefft inatt så kunde inte slagga.
Men gick upp vid två, hängde med min gamla kåmpis Jens ett tag. Du är guld värd !
Sen gick vi ner till centrum, han åkte och gymmade, jag mötte paow och gick till thorsan där kajsa nicole och hanna var. Vi fikade och planerade Gotland lite. Kommer bli näjz de där asså!
Sen gick jag och gjorde lite ärenden, gick hem. Nu har jag rensat i massa byrålådor etc eftersom vi ska flytta.. snart ska jag och mamma gå igenom hela jävla garderoben. FY faaaannnnn..

Aja hurrycurry jag måste hinna facebooka lite, ni vet addiction nr 1
pöss


Från födseln

Tills döden skiljer oss åt...
Den här killen, Marcus Lilja, han och jag har känt varandra sen vi föddes i princip..
Allt jag har att säga om honom e att han alltid funnits där och vi har skitkul tillsammans, I love you man!
Vänner föralltid!

Peace, godnatt..

I'll scream until there's nothing there

Ibland kan jag inte förstå mig på alla känslor och allt som finns i min kropp i min hjärna hur jag tänker. Ena dagen är jag så säker på allting, andra dagen faller allt bara rakt ner i den där svarta gropen där allt jobbigt under åren lagrats. Den där gropen blir en ryggsäck som jag kommer bära med mig. Jag vet att jag måste bara kunna handskas med den. Jag kan inte bli ett med ryggsäcken, jag måste bära den, den kan inte bära mig.
Jag börjar bli trött på att känna mig som ett ton cement som släpar och släpar runt på den där svarta gropen. Är trött på att vilja känna naglarna mot glas, höra det hemska ljudet. Trött på att vilja vara bland stjärnorna vissa dagar.
Jag önskar bara att jag kunde leva lyckligt precis varje dag. Det går förstås inte, om man ska vara realistisk.
Jag har alltid sätt mig som en reko brud med en hyffsat softistikerad stil utvändigt och invändigt, inga problems liksom. Men fan, jag har insett nu det är så jävla långt ifrån vad jag är. Jag är så jävla lost. Så jävla efter. De finns inget sofistikerat med mig, allt jag gör är att komma sent, hamna efter, festa som jag aldrig mer ska leva, tar chanser hela tiden, sover alldeles för lite, inga bra matvanor, ingenting. Fan vem är jag ens?
En jävla brud i nynäshamn som har tappat greppet. Visserligen vet jag flertal som är riktigt bakom flötet och tappat greppet totalt... där är jag inte. Jag har inte tappat greppet om precis allt. Något jag har som dom saknar är att jag aldrig kan ge upp. Vad jag än tänker, vad jag än säger, hur jag än mår, whatever, så ger jag aldrig upp.. De är bara en spärr i mig som finns där. De e bra antar jag.. Men faaan. Jag vill bara flippa ur, kasta stenar i ett glashus..

Jag blir så jävla trött på att ha någon snedvriden bild av mig själv i andras ögon. Fan jag är ingen bitch, jag är ingen dålig människa. Jag är fan snäll, att de omkring mig mår bra e allt som betyder. Tar hand om såna jag bryr mig om till 100.. Fan jag skulle aldrig göra något med flit som sårar nån annan. Jag vill känna den känslan av att bli älskad, att älska. Se ett leende på en underbar människa. Få en kyss på pannan innan jag somnar. Hålla en underbar människa i handen. Vara glad, skratta och vara bekväm med mina vänner. Vara den jag vill. Faaaan.

När jag skriver de här kommer jag på en grej. Fan allt är inte frid o fröjd hela tiden.... men seriöst.. jag orkar inte med mer skit just nu. Jag vill inte bli sårad. Jag vill bli älskad! Vill att någon ska tycka "shit, hon är vackrast i världen". De finns ingen sån för mig jag lovar.. E så trött på att bli behandlad som en jävla idiot, varför varför varför är det så här ibland. Vet att om några gryningar är allt cool again with me.. Men fortfarande, de här dagarna kommer tillbaka. Då man ältar allt dåligt och jobbigt som någonsin hänt en.
Jag önskar att någon kunde se mig för den jag egentligen är.

Jag vill skriva mer. Jag vill skriva av mig. Shit jag känner jag måste ha ut allting. Jag vill åka ut på ringvägen så som jag och Tm en gång gjorde, ut till stenstrand och bara kasta sten, sten på sten, så dom går sönder.. Se sprickorna i stenarna bildas och hela tiden kasta hårdare mot marken för att de ska gå sönder.. Känna ilskan försvinna med de spillrorna av stenar man ser flyga åt helvete..
Se och höra vågorna slå hårt och våldsamt mot stranden, se de vita skummet samlas vid strandkanten.. höra brisen av vinden som svischar över vågorna. Skrika, slå, banka, stampa, springa, gråta, hulka, känna de onda underlaget när man till slut sätter sig ner över alla jävla förbannade jävla stenar.
Åka hem och gråta hysteriskt, få ut allt. Skrika. Jag kan inte nu.
Jag är instängd, i mitt rum. Helvete jag får ångest av mitt rum. För mycket har hänt här, för mycket lyckliga saker som till slut blev ett helvete det med har utspelats här. Återuppleva. Andas in. Andas ut. Borta. Gone with the fucking wind.
Jag vill vara 13 igen och ovetandes om allt livet har att ge. Shit jag vet livet är så jävla kickass grymt awesome ibland!! Men sen kommer dagar som denna. Snälla snälla gud ge ingen människa i världen såna här dagar någonsin igen. De håller inte. Vad ska jag göra? Slänga mina saker i väggen? Ringa mina vänner och beklaga mig? Nej shit.. kanske man är lite sofistikerad endå.
Jag vill tappa greppet för en dag, bara skrika ut allt, låta det försvinna i evigheten, aldrig mer se det. Vill få ut allt ur den här svarta gropen, den här jävla ryggsäcken. Bort, far åt pipsvängen. Vill kasta iväg. Aldrig mer fånga.

Jag vill tatuera in "No love found, No love lost" -hjärnan motsäger, tänk om du trots allt hittar kärleken någon dag hur ska du göra då? det ser ju helt fucked ut då- Jag säger tatuera in, jag vill inte mer. Tänker aldrig ens se åt någons håll med hjärtats riktning. De e fel, Jag kan inte gå runt och bli sårad, lämnad, krossad.
De e fel

den vinröda färgen på snön
som ett hemskt ljud från 100 olyckliga själar
den svarta gropen inuti
som om man bar runt på 200 tegelstenar
de låtarna som spelas om och om igen
som bara påminner en om de minnena du inte vill minnas
Den själen med ärr
Som jag alltid kommer bära med mig

Undetecknat anna wanqvist

Life

Nu har man levt ett tag och jag kan bara säga att livet har sina toppar och dalar, vänner och ovänner, kärlekar och hat, varma och kalla dagar, jobbiga och lyckliga tider. Hur man än gör, vad man än gör så klarar man alltid allting, bara man aldrig tappar fokus för mycket.
Ibland krävs det att nå sin botten för att orka upp igen, och det vet jag med säkerhet att både jag och flera av mina vänner har gjort många gånger.
Jag är otroligt glad över de vänner jag har vid min sida idag, de kärlekar jag har fått uppleva och all kärlek och värme jag fått av min familj. Jag är otroligt glad över att vara just jag och ingen annan, även om jag inte alltid gjort det. Livet idag handlar så mycket mer om vad man ska ta på sig, hur man ska se ut, vilka man ska gilla&inte gilla. Livet i sig har så mycket att ge och jag önskar ingen döden här i världen. Jag vill att alla ska uppleva livet så som det är, i sina lyckliga stunder. Vill att alla ska ha personer i sitt liv som älskar en.
Jag vet att allt kan vara så orubbligt, svårt, jobbigt och hemskt ibland. Den där klumpen i halsen, svarta gropen i magen och alla tankar som bara snurrar runt runt i huvudet, finns där ibland. De dagarna handlar om att man ska se över allting, fokusera på nått nytt och lära sig av det. Och såklart, få hjälp av sina vänner. Man kan inte stanna i det dåliga för länge och hela tiden påminna alla om hur dåligt det är. Hur dumt det än låter så påverkas alla i din närhet av hur du mår. Man måste vara glad för det som fortfarande finns där och är bra, lyckligt och fint.
För mitt liv i framtiden har jag såklart drömmar och saker jag vill uppnå. Jag vill kunna älska mig själv som den personen jag är och ingen annan, vill vara lycklig. Jag vill bli bartender på en härligt ställe i värmen, jag vill vara världens bästa dotter för mina föräldrar. Jag vill vara världens bästa vän mot min absolut bästa kompis Paulina och allt detta ska jag uppnå.
Åtminstone så som jag känner nu. Det kan ändras med tiden, men då är det menat att det skulle ändras.

Så det jag säger er, det är att livet är som en bergochdalbana, det gäller bara att hålla sig på spåret.

Jag önskar alla väl och jag ber om ursäkt till alla jag någonsin sårat, vart dum mot eller något som gjort dem ledsna.
I den här världen tjänar det inte till att hata, det ända man ska göra är att försöka älska, gilla och se över det man har och försöka göra allt lite bättre hela tiden. 

Och till min vän som gick bort för exakt två år sen. Du har hjälpt mig så mycket även fast du faktiskt inte funnits här, jag vet att du vakar över mig och alla andra. Tack för den tiden du var med oss, du var exemplarisk! 
Vila i frid älskade vän, vi ses om ett ganska bra tag. Men en sak är säker, det är att vi faktiskt ses! I himlen. 

Love to all 

RSS 2.0