2 år i saknad♥

För exakt 2 år sedan var det den sista kvällen jag såg dig säga hej, prata, le, skratta, skämta, äta, dricka, krama mig och säga hejdå.
Den absolut sista gången jag såg dig med mina ögon när du levde. De gör ont varje gång jag går förbi min ytterdörr på kvällen jag tror alltid att du står där. Där jag såg dig sist. Kikarhålet på dörren lyser i gult från ljuset i porten och jag tror mig alltid se ett extra ljus bredvid och tror att det är dina ögon.
Det var du, jag och Johan som var här på kvällen. Jag klippte dig. De blev lite roligt när du fixade till det sen, hade behövts en smärre justering.. Men du var fin. Vi skrattade och skämtade, shit. Kommer aldrig glömma.
Och på natten från den 31a januari till den 1 februari 2009, runt 2-3 tiden körde du för fort på 73an, kraschade, våltade.. försvann
Borta. Hur kan de ens hända. Fan. Morgonen efter ringer Kajsa mig och Julia och frågar vart du är. Hon säger att någon har skrivit Rest in peace, och ditt namn efter på msn. Att du kraschat med en bil du tagit.
Jag skrattade åt Kajsa och sa"nej, han är inte död, han kanske har kraschat och brytit benet men han är fan inte död". Jag ringde dig. Inget svar. Ringde dig 2 gånger. 3 gånger. 4-5-6 gånger. Inget svar. Känslan kröp upp i kroppen, vart fan är du? Jag ringde alla. Jag ringde hagberg. Inget svar. Jag messade hagberg.
"Vart är han?"
Och det äckligaste jag någonsin vart med om kom upp på skärmen på min mobil "Han är död"
Jag ringde Hagberg, började få panik. Jag skrek på honom att han inte fick skämta om sånt här, det är bara skitsnack det är inte sant. Sulade in mobilen i väggen. Sprang upp med Julia till kiosken, kollade om det stod nått i tidningen. Det gjorde det inte, så du levde. Inget hade hänt du var kvar. Gick hem till Kajsa. Såg Kajsa.
"Han är död"

Du var inte borta. Du var någonstans. Jag fattade ingenting. Alla grät. Vi åkte upp till platsen där du kört av vägen, det var blod på snönn. Det låg bildelar över hela åkern. Din mamma hade ställt en röd lykta där. Över blodet. Jag såg Johan. Sprang till Johan. Grät. Grät grät. Vad var det här. Snart skulle din mamma komma och säga att allt var okej, det var bara ett skämt.
Hon kom aldrig och sa det.
Du var borta
Tog en skärva från bil lamporna som låg där och lös rött på åkern
När jag kom hem, det var mörkt ute. Jag var själv hemma. Då hittade jag en vit Peak mössa på min hatthylla. Luktade på den. Det var din. Föll i gråt. Varför? Vart är du, kom hem... allt i mitt huvud snurrade.
Dödsannonsen kom. Klippte ut, ramade in. Ställde på byrån. Bredvid den lilla biten jag fick med mig från åkern som var en del av bil lamporna, dom krashat dom med och blivit i små delar..
Allt var jobbigt dåligt fel svårt konstigt läskigt mörkt och bara.. hemskt.
6e januari, jag linus johan josef josefina joel åkte in till Solna, "Fredag 10.00, Karolinska institutet, Retzius väg 1, Infart E. Bårhuset.
Såg dig. Hemskt. Först då insåg jag. Du var en ängel nu, du var inte här, det var bara ditt skal som var kvar på jorden. Minns dom hemska ljuden man hörde från dörren där alla andra skal låg, ljudet av dom här hemska bårarna, silvriga fula med vita lakan över dom fina, en gång levande, gnisslandes och onda. Onda jävla bår helveten. Fan dom. Minns alla. På stolarna, på golvet, gråtande, allt. Nejnejnej.
Viskade "Vi ses i himlen bästa vän" genom tårarna, och gick ut
På vägen hem i bilen kom din låt. 6:2. T.I - Whatever you like. Tårar.
Månaden gick. Jag hittade en människa som lättade allting, Jens. Din bästa vän genom alla år. Vi hjälpte varandra genom hela allting. Grät i varandras armar, pratade om minnen, försökte få varandra att må bättre.

Lördag den 28e februari 2009. Torö kyrka 14.30, begravning.
Jag, Kajsa, Julia & Amanda i en bil. Oasis - Don't look back in anger spelades på vägen ut till torö.
Köpte två rosor, en från Jens. Han visste inte om han kunde komma, orkade komma, ville se.
Hälsa på alla. Sätta sig. Prästen börjar prata. En tjej sjunger Ted Gärdestad - Jag vill ha en egen måne. Tårarna faller "Man rår ej för att tårar rinner, när man har mist sin vän". Alla gråter. Allt är jobbigt, jag ville bara sjunkaunder jorden. De enda jag tänkte var att du skainte ligga i den där jävla vita kistan framför oss, du ska leva, vara glad, festa, resa, ta körkort, ha tjejer, va min vän. Va våran vän. inte lämna oss i en sån här sorg. De går inte. Allting blir fel i mitt huvud.
Man ska gå fram och lämna rosor. Vi är nästan sist. Jag grät så jävla mycket. Din mamma klappade mig på armen. "Ta det lugnt Anna". Hur kan hon va så stark?
Lämnade rosen, sa att vi ses i himlen bästa vän genom alla hulkningar, tårar och tankar. Värsta jag vart med om.
Alla sitter. Den skiva du senast lyssnade på kommer på på en stereo. Först blir det någon dunka dunk med christina aguileras röst i bakrunden, alla får fram ett litet leende genom tårarna. Andra låten kommer
6:2. T.I - Whatever you like. Det var det värsta jag vart med om. Introt på den jävla låten gör en panikslagen. Jag föll ner från bänken och viskade det är din låt. Din mamma kom. Hjälpte mig upp. Grät i varandras famnar. Fy FAN jag vill bara lägga mig och gråta just nu.
Alla börjar gå utåt, till mottagningen. Gråter med Linus. Sitter bara och gråter. Ser Jens komma i hallen av kyrkan. Springer dit, kramar. Säger att jag lagt rosen åt honom. Han hade åkt på moppen enda ut.
Mottagningen, hem, sorg, tårar, försöka börja må bättre.

De här två åren har gått så himla snabbt och jag kan inte förstå att det är exakt två år sen jag såg dig.
Den där tiden jag precis skrev ner var den svåraste tiden jag gått igenom tror jag. Allt var så jävla hemskt. Att förlora en vän. Det är så jävla hemskt.
Jag tror varje dag jag går förbi dörren i mörkret att du ska stå där, fortfarande.
Det är så sjukt.
Hur hade du vart nu? Hade vi vart lika bra vänner? Hade du haft en bil? Hade du jobbat eller gått i skolan? Hade du vart lycklig hade du vart ledsen? Jag önskar att jag visste och fick uppleva det.

Jag saknar dig så jävla mycket, Tobias "Beje" Bejeryd och jag kommer alltid att minnas dig.
Du kommer alltid finnas i mitt hjärta.
Vila i frid Beje ♥
28/4-1992 - 1/2-2009
Vi ses i himlen bästa vän



Din vän, Anna


God & Satan

Jag tror att jag aldrig i hela mitt liv har vart så jävla arg som jag var inatt på en människa!
Ren jävla idioti. Aldrig mer is all i'm saying. Synd dock. Men de skiter jag i, de e slut på det här nu.

.


Mot nya tideeeerr...

Slut på allt som innehåller massa jävla skit bullshit äckligt helvete. Nya äventyr väntar.. This shit is over!


Even if the sky is falling down

E riktigt, kan inte förklara känslan. Bara den känslan av typ som det grävs ett hål i magen? Känns som ett jävla svart hål i magen. Ah de sucks, jag kan inte göra nått åt saken. Ska inte göra nått åt saken, pallar inte torska vill vinna men kan inte ta steget att försöka, för jag vill inte torska, kan inte. Funkar inte. Har hänt lite shit på the latest times, kan inte skriva något här. Önskar jag kunde berätta för hela världen.
aaaah shiiiit jag orkar inte med den här jävla käääääääääääänslaaaan!!!!! Skit orolig äcklig saknad fitt hor känsla. Fan ursäkta språket men jag kante hejda mig. De känns seriously som ett jävla svart hål i min mage, som ger ifrån sig sjukt jobbiga signaler, orkar inte känna så. Fan jag ska sluta bry mig om alla. Man kante bry sig om nån de fuckar bara upp i slutet. De här e ingen stor grej för nån annan säkert om dom vart i min sits, men fan, på nått sätt känner jag så. Lite svårt o va mig. De enda jag klarar bra det är att vara glad och lycklig. Allt annat gör mig bara fucked up.
Jag vill bara här i från.
"So baby don't worry, you were my only, you won't be lonely, even if the sky is falling down"


Dunkar

TJEENA!! sitter här och dunkar musik, väntar på lilla Julia. Vi ska fixa iordning oss lite sen drajjar vi upp till skolan igen för öppet hus! Jag, Isaac, Marcus & Pietro ska stå och fota folk i fotostudion. Skit chill!
Aja en bild får man väl bjuda på, osminkad meen skitsamma häh:D hejrå!


Här snackar vi fake-smile! haha! hare braaaaaaaaj

History x B

Heellloooo!! Jag sitter i skolan, har historia B. Shit vaknade en halv timme innan bussen gick, missade den och fick springa till tåget och gå fett långt från tåget till skoolan sen.. Blä, svin kallt. Föfrös mina öron:-(
Vi sitter och gör om Afrikanska kulturer. De e helt ok faktiskt, man får redovisa exakt hur man vill :d Det gillar jag! Som gamla tiderna i högstadiet, shit vad enkelt det var där.
Har så JÄÄVLA nya sköna låtar på min spotify!!!!! Shiit jag vill bara gå runt med dom i fickan hela dagen och dela ut dom, alla ska höra! Shit party mode. Vill bara softa med en drink i handen, dansa soft och vara med sköna people. Aah shit dags att styra lite här nu! Meeen jag ska fortsätta jobba, catch ya later! ;)

This one's for you..

It's a little bit funny
This feeling inside
I'm not one of those
Who can easily hide..

Yours is the sweetest eyes, I've ever seen


And you can't tell anyone
I hope you don't mind
I hope you don't mind
How wonderful life is
Now you're in my life

...

I'm in the house..

I'M IN THE MOTHERFUCKING HOUSE!!!
Så jävla skön låt, haft den på playlisten sen fan 2009 men först nu fattat grymt tycke! De va ju trevligt eller vad säger ni.
Hmm aaa dagen var såhär: sjukhuset early early. Skola sen, chillade hela dagen hade kult som vanligt.. Snackade lite med min gamla vän PERDIE det var ju trevligt, vi ska festa lite tillsammans osv snart :-))) kuul som fän faktiskt, man kan ju inte droppa gamla vänner bara sådär som det har blivit nu, de känns tråkigt ju. Så dags att få igång lite big och lillen timespends.
Åkte till mormor, åt där med mamma o mormor. Göötttt. Gick till lindex med mamma. Fick två par byyxxoor och ett par leggings som var på rean! allt för 224:-. Enkelt. Skoja, men soft ju! Skit sköna kläder however. Köpte en foundation också:D eller ja, min kära mamma köpte den åt mig.. Snäll som hon e. Fan asså måste håva in cashen kante leva på mamma 24/7 jag e ju förfan ARTOOOOOOOOON. Haha kul jag har, sen åkte jag till kvällsskolan. Hjälpte till Lasse att sätta upp bilder inför öppet hus imorgon med marcus naida och isaac. Yeey. Sen "pluggade jag".. gick ju bra. Nej. Shit måste fixa de där asså. Herregud.
Gick med Marcus och Isaac till bussen vid ica eftersom bussarna vid skolan är efterblivna. Love those boys alltså!
Mötte Julia för en stund sen, vi gick ute i 40 minuter och bara pratade. Min fina Julia Nederberg! aa vi kan skratta, det kan vi. En bild på mig och Jullan bjuds det på nu får ni ha det bra hörrni hejdåååå!

FÖRSTA fyllebilden ever som kom ut på oss tror jag... året var 2009! Innan var man ju lite sneaky med sånt där! haha! ;=)

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Hmmmmmmmmmmmmmmm
Marcus som sitter bredvid mig försöker få mig att skriva han...... men nääääääääh. HAN EJU REDAN HÄR HÄHÄ.
Shit jag vet inte! Jag vill inte träffa någon speciell just nu, de enda jag får upp i mitt huvud är att jag vill träffa nån jävligt skön människa som jag bara kan åka utomlands och softa med!
Fast då kom jag på en jag vill :D BELU!

Bästa hon! Saknar heeenne så mycket. Ann & Elu de e vi de! Bästa tjejen.
pussokramsespåstan hejdo

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.


1. Jag heter Eliza i mellan namn, uttalas Elajza!
2. Jag är heelt sjukt rädd för mörker, spöken osånt
3. Jag har världens sämsta immunförsvar
4. Min dröm är att komma bort från det här skitlandet
5. Jag smyglyssnar på System of a down...
6. Jag ser mig själv inte som en skolkare trots att jag gjort det sjukt mycket ända sen i åttan..
7. Tror på att jorden går under 2012
8. Jag skjuter alltid upp på allting
9. Jag gillar att ta kort på mig själv (no shit sherlock)
10. Tycker att vi i nynäs ska droppa ex-regeln nu FÖR ALLA HAR REDAN KNULLAT ALLA:D
HAHA hare bra hejdoo

Let's do it again

Ska göra en sån här lista igen :D tappa bort mig på den andra för den var inte lika kul som den här ser ut o va. Så nu börjar vi :D

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Sköna pics!



Miss Anna Wanqvist!

LYCKA


"Lycka" var en födelsedags present från Lisa till mig :D tack gumman jag blev jätteeeglaad!!!!
Nu ska jag sova. Godnatt!

Heyey

Hejsaan! Igår blev inte riktigt som planerat :p. Vi åkte in till stan, drog till whoken, förkrökade lite och hade skitkul! Vi var ett skönt gäng alltså :-) Och sen drog vi på en förfest hos en kille som hette Niklas vid hötorget typ. Vi blev där jättelänge för att alla ville med dom till cafét.. jag ville typ inte dit känns som det är gamla människor och stekare där. Haha! Men ah, så blev det att vi drog.. Resten är bara crazy dåligt skit så vi åkte hem, e rätt besviken hade velat gå ut men de blev inte så den här gången. Hade ju kul på tåget hem iaf haha:D Men iallefall thanks brudar för kvällen så länge som den va bra :-) och mia som försökte styra allt så bra hela tidenn.... hon ska minsann få en bra 19årsdag!!
2 bilder!

Ikväll ska jag hem till min fina bästiz och kolla på film!! hörs later!puss

Miss you


Har tänkt mycket på dig på sistone, snart är det 2 år sedan. Jag ville bara säga och hoppas du ser detta, jag saknar dig väldigt mycket trots att det var så länge sen vi sågs. Hoppas du har det bra i himlen fina du, Love to you.
Din vän förevigt!
1/2-2009, hemskaste dagen någonsin.
Love you! Vila i frid<3

uut ikväll hihi

Hejhej mina kära läsare, vet ni vad jag ska göra ikväll ? jag ska ut på krogen :D hihi! med Mia, Lisa, Julia & mias två vänner. Sen ska jättemånga ut och fira en som heter Matilda också från nynäs, så de blir nog feett soft :D Sen ska min vän sebastian nielsen också ut men vi får väl se om vi går till samma ställe:-)
Shit asså! Vi ska åka in med 7 tåget sen ska vi förkröka på nått nivå22.. sen ska vi till entourage :) Får se vart vi drar sen :D Nu ska jag iallefall städa upp hela mitt rum så mama blir lite happy.. Sen kommer Lisa hit, sen kommer Mia o Julia hit.
Sen drar viii :D hihi!! hare bra det ska jag ha!

Ps. Love you mamma, du är bästaaaa!!! finaste. puss på dig

18 and life


Finns inte mycket mer att säga än att jag fick en väldigt bra födelsedag!! Tack alla:D Nu äre bara att glida på livet och softa järnet som gäller, i'm young foreveeeeeeeer!!!
PEACE

skön dag som fään

Skön dag uta bara helvete ska ni veta! att fylla 18 vill jag göra fler gånger :D hahaha! När jag gick o skulle gå på lektion så ba hör jag min favo låt taio cruz - dynamite spelas där inne, helt mörkt alla ba sitter. så när jag kommer in ser jag paow o rebecca snabbt, dom ba drar på mig en sopsäck och en mössa över huvudet så jag inte såg någonting, tog mig ut hahaa och sen drar bort de och POPPAR SKUMPAN :D haha fiifaan! sköna dom är bästa alltså! så fick i mig den och gick runt och va lullig typ :D haha! skitbra. har precis tagit bilder i studion :D ska visa!

Här e en! får se sen mer :d eller låägger upp fler då. hejdå nu ska jag hem o äta biff, kroketter och bea!!!! YEAH

AAH FYFAN HELT SJUKT:D

JAG ÄR 18 BARRE MINA VÄNNER, de känns helt stört asså :D jag ba e helt hype vill springa klättra på väggarna typ shitshitshit!!!!!!!!
nu ska jag lägga mig i sängen men jag LÄÄÄR ju kunna sova :DD:D:D:D hejdå!!!:D:D:D:D

FUCK YEAAAAAAAAH!!!!!!!!!!

syrror och brorsor!!!

JAG FYLLER 18 OM 3 TIMMAR!!!!!!!!!!!!!
OOOH MYYYY GOOD SHIT VA SJUKT :D

Såhär ska jag tatuera mig!


Den texten. Vet inte riktigt om jag ska ha det typsnittet eller så... Jag ska förmodligen tatuera den på ni vet sidan av magen? Eller på ryggen. We'll seee! :D

one night in bangkok

Svara ärligt..
Tycker du om någon? - Pauwi. hähää
Sol eller måne? - SOL! fuck månen tror bara de e vargar ute då
Vinter eller höst? - höst
Vaniljglass eller chokladglass? - chocolate
 

Har du de senaste 24 timmarna..

Sjungit? - aa rå :D
Blivit kramad? - si si si
Känt dig fånig? - nääääpp
Saknat någon? - nää
tänkt på någon? - aa de klart
Klippt håret?- nej hähä
Gråtit? - Nope!
Ljugit? - Nejee
Blivit kysst? - nej


Om mig..
Hur mycket är klockan just nu? - 17:50
fullständigt namn? - Anna Eliza Emelie Wanqvist
Vart vill du helst bo? - I ett varmt land med sol 265 dagar om året och aldrig mindre än 20+
Hur många barn vill du ha? - 1 eller 2.
Vill du gifta dig? - Spelar faktiskt ingen roll
Rullar du spaghettin? - jag skär den ahaha
Har du ätit sushi? - ja och det är så JÄVLA äckligt
Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - 2

Grejer..

Har du blivit jagad av polisen? - Aa :D
Har du en hund? - Nää, har haftttt
Sover du helst själv eller med någon? - Helst med någon, fast när man har dåliga dagar helst själv!
Tror du på jultomten? - lärjy

Skön tan man hade!!


gladiis

hejheeeeeeeeeeeeeeej allihopa :D Idag äre bättre med min förkyldning etc etc! gillar det starkt haha, nu ska jag fan göra ALLT för att jag ska bli frille, göra ALLT för att fortsätta va frisk. Måste va frisk annars blir det ju inge thai!
Så aap. Idag vaknade jag halv 1 typ.. men fick inte gå ut ur mitt rum försen 1 för mamma slog in mina presenter tills min födelsedag hhähähäh :D. Sen åt jag en apelsin och drack te. Sen nu vid tre hämtade pappa mig och så åkte jag och hämtade min lön på jobbet, bedaröbaren. Sen handlade jag hit hem, jag och mamma ska baka ikväll, till min födelsedag hhähää. Mycket handlar om den just nu!
Blev bjuden till Petras födelsedagsfirande på fredag också men kan ju inte gå dit för på fredag ska jag ut på krogen :) :( , synd, hade velat firat henne! menmen. Måste ju fira mig själv också :D
Och juste för er som inte sätt så e jag med i NYNÄSHAMNS POSTEEEN !!!! Hhahaha.. mamma skickade in mig eftersom, eftersom, eftersom JAG FYLLER ÅR hahaha.. på torsdag :D hihi. Aja nu tänkte jag städa mitt rum lite för snart ska några folk komma o kolla på lägenheten eftersom vi flyttar snart. O Paulinas mama ska komma med flyttkartonger som vi får av dom:)) eftersom dom också flyttat nyss, Så nu ska jag städa hejdå:D

Den underbara fjortistiiiden


Allt jag säger är..

Hostmedicin, nässpray, näsdukar, vatten, te och apelsiner. Fyfan tack och hej jag vill aldrig mer va sjuk. HEJDÅ

Förebild!

Jag har aldrig haft en förebild ni vet som alla har kändisar och sånt. Men jo jag har alltid sätt upp till min mamma för att hon e så snäll och underbar, alltid gör rätt osv. Hon är en äkta person min mamma!
Men jag har iallafall kommit fram till att jag har en förebild nu, förutom min mamma.
You wanna know who?
No less than Maria Montazami! Hon e så jävla bra skön snäll och bara underbar! Shit älskar henne alltså. Kollade på 24 timmar igår, när hon och Anna Book var typ i 24 timmar och chillade. Hon berättade om sin barndom osv.. hon berättade om sin osäkerhet när hon kom upp i tonåren med sin längd och allt. Jag är ju som henne när hon var lika gammal som jag. Lång, blond. Snäll men ingen verkar fatta det. Alla har bara värsta snea synen på mig.. men, jag är inte den som vill försöka ändra på det och gå ut till alla och bekräfta att jag är någon annan.
Är trött på att bli bekräftad. De e sjukt jobbigt man tröttnar i skallen.. Meeen va fan, tillbaka to subject, Maria, är min förebild!
Hon e skitsnygg, störtskön, härlig, snäll, är sig själv och bara är så jävla underbar. Henne ser jag upp till!


Spend some time

Hejhej bloggen! Nu är man sjuk igen. Shit asså.. förstår inte hur det går till. I lördags var jag skit stolt låg bredvid paow sa att det kändes så jävla bra, att man nu vart frisk i en hel vecka. De höll ju bara i åtta dagar.
Funtar seriöst på att köpa mig en overall, såna där supervarma moonbots och typ bara gå ut när jag verkligen måste.
Äta massa vitaminer, äta nyttigt. Motion. Aah ni vet all that healthy stuff.
Menmen. Ska plugga lite idag.. så känner jag mig lite duktig iallafall.
Jag är endå på rätt bra humör faktiskt, har dragit upp massa planer om hur mitt liv ska se ut framöver i huvudet. Har lite bra idéer och vi får väl se hur det går då! Ska styra upp så jag hänger mer med folk jag gillar som jag faktiskt aldrig träffar nuförtiden egentligen. Ossåå... Fyller jag ju 18 på torsdag :D! Känns kul som fan, har lite ångest endå haha... E vuxen snart. Inte för att jag fyller arton, men fan, nyss var ja 14. Tänk när jag är 22 och säger nyss var jag 18. Handlar om att ta vara på tiden hörrni. Så de ska jag börja göra.
På fredag ska jag ut på krogen första gången lagligt :D woho!! Kul som fän!

Aja, ska styra upp lite grejer på datorn nu så de är fint och inte o organiserat. Hare bra people, seeeee ya

Jag och min bästa vän genom livet föralltid!

Helgen v2

Heyeyy igen, skönt inlägg det förra eller? haha.. aja shit, dags att styra upp bloggen lite.
I fredags var det schooool.. var sjukt trött i slutet och hade italienska 2-3, vilket inte är det bästa man kan ha i slutet på veckan känner jag. Sen åkte jag och Paulina ner till centrum, mötte Mamma.. sen gick vi och tog sprutor ni vet när man ska åka utomlands, twinrix spruta. Vi åker om nästan en månad! skönt som fään.
Sen åkte jag med Paulina hem, vi chillade där, hängde lite med Paulinas lillasyrra Vella när hon duschade och va seg.. Paulinas syrror är så fina, vella och tonna. Ibland vill jag bara sno hem dom och ha dom som mina syrror haha!
Käkade middag där också, sen åkte vi hem till mig, snackade lite med mamma. Sen hämtade dogge och ove upp oss, vi skulle till melvin och matte ute i huset på lite fest. Det var skit trevligt och kul ett bra tag men sen spårade det, pallar inte gå in på detaljer men det var kul och jag snackade mycket med lite personer jag känner sen förut, som hagberg. Visdomsord!
Fick stå och vänta på bussen i -10 i typ 40 minuter, det var så jävla hemskt. Åkte hem till Paulina och slagga där.. rebecca och paulina flippade ur ganska rejält på bussen hahaha det var jävligt kul, jag själv var hyffsat asfull nära däckmode stadiet satt bara där och skrattade typ. Haha..
Igår, lördag, så var vi såklart BAKIS. Sov tills typ 12. Var hos Paulina, låg på golvet i vardagsrummet på hennes lillebrorsas stora AS SKÖNA matta med hans leksaker. Shit skulle lätt kunna byta liv med Wilmer asså han bara softar på golvet och leker med massa roliga leksaker. Haha. Sen kom hennes family hem med tacos som vi skulle äta till mat, så vi åt, pratade massa och hadere trevligt. Sen färgade jag håret på både tonna och vella, nästintill svart, dom blev skitfina!
Sen hämtade matte upp mig och Paulina, runt sex kanske. Så åkte vi hem till khalill och chillade där hela kvällen, kollade på lite solsidan, lyssnade på musik, åt chips och dipp, drack te, vin, softade helt enkelt! Haha :)
Kom hem vid halv 1 kanske, dirr till sängen och sen aa, resten av dagen står i inlägget under detta.
Så vare med det :)
Nu ska jag snart duscha sen ska jag göra en läxa vi har i samhälle. Duktig anna.
Hare bra! :)

Sommar och BRUN.,. fifan! saknare

Dag 6 – Min dag

Min dag har inte vart speciellt rolig. Vakna runt ett, låg i sängen tills 17, åt mat med mamma, la mig igen, satte mig vid datorn. + jävligt ont i halsen och en så jävla hemsk ont i magen värk!

Dag 5 – Vad är kärlek

Vad är kärlek... Hmm. Jag kan inte riktigt säga vad det är, men när man är kär, så är det heelt bubbligt i hela kroppen typ. Det enda(nästan) man tänker på är den man är kär i, iallafall i början. Kärlek, när två personer älskar varandra väldigt mycket, och i ÄKTA kärlek när man är villig att göra nästan vad som helst för den andre.
När kärleken är bra är den underbar. Man mår så jävla bra när det är bra! Men dens baksidor finns så klart också, när det är dåligt eller när man blir dumpad av sin stora kärlek mår man inte bra någonstans. Man är nervig, nervös, irriterad, ledsen, seg, trött, deppig.. Finns ingen värre känsla än det faktiskt. Så aa, kärlek har två sidor, en bra och en dålig!


Dag 4 – Det här åt jag idag

Hahaa.. jaa. Till frukost åt jag inte mycket, ett glas fil. I skolan köpte jag en macka. Sen till lunch åt jag korvstroganoff och ris.. Och sen köpte jag en chokladbit i cafeterian också :*D

De e med daajj jag vill bli gammal, och göra allt som bara finns

Tjeeeena godmorgon godmorgon bloggen ! Har precis druckit lite kaffe och känt mig lite ha-a-a-alvt vuxen faktiskt. Om ynka tio dagar är det min tur att kliva in i vuxenvärlden och tro mig den faktan har jag använt väl mot mina vänner! ;)
Somnade runt tre ungefär(sov i soffan på kvällen så var inte så himla trött) och hade en bästis som smsade mig hela natten haha, Paulina kunde inte heller sova och hon var visst vaken hela natten. Skönt ide hon kommer gå i idag!
Gick upp runt sex, kunde inte slagga. Gjorde typ 30 sit ups, 30 armhävningar, 60 sek planka osv.. haha fyfan otränad tjej. Men idag ska jag gå och fixa gymkort :) Så de ska lösas.
Nu ska jag lyssna på lite sköna låtar medans jag gör klart mig för skolan, kanske gör en kategori i "listan" efter detta inlägg också. Man vet ju aldrig liksom.
Ha en bra dag :)

Saknar fotbollen! Där sitter jag med min målvakts dress haha.. Bye

cuz we gon' rock this club

TJEENA BLOGGEN shit vad kul att läsa här va jaaa va bra.
Idag har jag gått upp i hyffsad tid, de va ju jävligt starkt av mig. Gick upp 1 :D Hähä. Har inte hänt mycket idag asså, gått upp, startat datorn, suttit vid datorn. Haha.. ska plugga. Haha fyfan i helvete. Jaha nu var det här lovet slut, kändes som vi fick lov igår. Kan bero på att jag vart sjuk i princip hela lovet(som vanligt) och aa bara degat. Shit vad trött jag är på det livet asså!
Nu äre dags att styra upp lite saker, de ska vara inga problem här inom kort! Men iaf är nästan frille nu.. räknar med att vara FULLT ÅTERSTÄLLD imorgon.. och shit ska jag behöva ta på mig en jävla overall för att inte bli sjuk igen ska jag fan göra det. Haha, aja nu äre dags att study study. Catch ya lateeeeerrrr

Meeen ochill med sommar!

Dag 3 – Mina föräldrar

Mina föräldrar blev tillsammans 4 år innan dom fick mig, sen när jag var 8 så separerade dom. Dom var aldrig gifta. Min mamma heter Ann Wexell och är alltid glad och framförallt snäll, tror att ALLA jag känner vet vem min mamma är.. på nått sätt haha! Men mamma är en sån person som är lätt att vara med, hon kan alltid snacka om något, hon hjälper alltid till och de finns inget negativt med mamma. Förutom när hon tjatar då.. haha men har man en tonårsdotter blir det nog lätt att man tjatar! Jag bor med mamma på fröjas i nynäs, men om en och en halv månad ska vi flytta till heimdal här. Kult.
Mamma är 53 år gammal, lång, gillar att cykla och har stort hår. Haha :D

Och sen pappa han heter Lennart Wanqvist. Pappa är lite bångstyrig asså han gör alltid som han vill och liksom, bara kör sitt eget race.. typ. Han är snäll och jävligt bra på att laga mat hähä. När pappa var 15 åkte han ut till sjöss, jobbade på ett stort fartyg som åkte runt hela jorden så han har vart med om mycket, han kom hem när han var 21. Shit tänk er 6 år på havet! Sjukt. Där förstörde han sina knän så han är förtidspensionär nu för tiden.. pappa bor också här i nynäs, han bodde i ösmo för ca ett år sen då han var tillsammans med en tjej som hette Maria och hon hade en son som heter Roy, där bodde han väl i typ 9 år. Gillade det, roy och jag hade kul tillsammans och jag saknar dom tiderna. Menmen.
Pappa är 63 år snart 64, lång, gillar att vara ute på sjön och fiska och har ett knäppt temperament. :D


De är mina föräldrar det. Även om allt kanske inte gått som de "skulle" ha gått genom åren så är de här mina bästa! De e dom jag alltid har i mitt hjärta och dom kommer aldrig försvinna därifrån. Jag älskar dom hur mycket som helst och skulle lätt dö för dom.. Dom är bäst. Älskar er!

Taget på ett foto.. men här är familjen back in the days!

8:th january

Hey alla idioter och alla icke idioter! Här sitter jag vid datorn och lyssnar på musik, just fixed den nya headern. Inte ens värt att fråga vad ni tycker för man får ju inga svar endå.... ingen blondinbella här inte asså.
Idag har jag(!) vart uppe hela natten, alltså. Jag har inte sovit NÅGONTING. "Gick upp" klockan 20 igår så det var anledningen.. kunde inte somna men sen bestämde jag mig för att inte ens sova för jag skulle vakna så jävla sent då idag.
Så jag gjorde frukost vääärsta brakfrukten till mig och mamma klockan 07.00 idag. Asså, (!!!!!!!!!!!!!). Koka ägg, rosta mackor, tog fram fett mycket, gjorde kaffe osv osv.
Vid halv 10 åkte vi till coop med bussen och handlade osv.. Sen köpte vi även en ny tv till vardagsrummet! Blev en 42 tummare hähä, kommer nog bli fint! Mamma har ju envisats så JÄVLA länge med att ha den gamla tv:n men nu vare nog.
Pappa kom och hjälpte hem och köra den. Sen när vi kom hem lagade jag ris, chickenkebab och gjorde egen vitlökssås. Shit jag borde bli kock eller nått så jävla GRYYYM var jag. Och nu sitter jag här. Ska installera tv:n snart. Hare bra fuckaaaaazzzzzezzzzzzzz

Jag och min systers söta son Kevin som alltid blundar på mina foton... haha gulleplutt, love you

Dag 2: Dag 2 – Min första kärlek

Min första största riktiga kärlek heter Johan Pettersson. Vi var tillsammans en gång typ januari 2007 - slutet av maj 2007. Över sommaren umgicks jag mycket med en kille jag lärt känna genom Johan som jag vet inte.. vi höll väl "på" också även fast vi aldrig riktigt gjorde någonting. Sen blev det feeeeeeta triangeldramat mellan oss 3 men den 22a november 2007 blev jag och Johan tillsammans igen.
Det här förhållandet vi hade det var verkligen "vi mot världen, föralltid". Kan inte förstå hur man kan älska någon så mycket, de e heelt sjukt! Kan vara för att allt är nytt, första gången man pussas och är kär, och där gick även oskulden! Haha, kan ju ha nått med det att göra. Första av allting, därför var det så speciellt.
Under förhållandet gjorde vi sjukt mycket tillsammans, vi åkte till varandras landställen, åkte på massa raggar cruisingar där vi festade och sov över helgen i Johans egna raggarbil dådå, Pontiac Catalina 1965.. blev jävligt grym på bilar under den tiden också haha, mot vad mina andra tjejvänner kan då. Vi gjorde iallfall sjukt mycket och aa.. vi gjorde till&med av en bild av oss två PÅ HELA HANS VÄGG i sovrummet, helt sjukt haha. Aja allt var svinbra, sen blev det nått fel på honom haha, alla hans vänner(som alla fyllt 18 det året) var ute och festade, hade sex med random tjejer och bara levde livet. Och där satt Johan med sin lilla 15åring typ, haha! Så vi gjorde slut. En helt förfärad jag låg och grät sönder och trodde jag skulle dö typ. Värsta jag vart med om. Sen blev vi tillsammans efter en vecka. Och under den veckan hade han sex med en annan brud som jag FÖRST fick reda på 1 vecka innan våran 1års dag och baaara för att jag blev ledsen/sur över det då då gjorde han slut med mig igen. (Jag boorde ha gjort, visst? haha) Men men, kär som man var, så låg man där deprimerad som faaaaaaaaaaaaan igen och var verkligen det sjukt länge. Försökte få han och ändra sig men naaajj. Men där efter fyra veckor eller nått, slog det mig. Shit kaninte fortsätta såhär. Och sen dess har vi aldrig haft ett förhållande, vi har gått tillbaka till varandra sjukt många gånger men i mitt fall har det inte vart så känslorelaterat.
Men idag kan jag bara säga att tiden vi hade när vi var tillsammans var så jävla KICKASS rent ut sagt, det var skitbra. Vi mot världen, så jävla kära unga och ovetandes om allt annat som finns här ute i världen. Så tack för den tiden, även om vi kan va riktiga idioter mot varandra nu så vill jag såklart alltid de bästa för honom. Skulle det hända honom något skulle jag bli jätteledsen.
/ Anna W!

En fin bild på oss! Sommaren 2008

Dag 1: Presentera dig själv

Jaha, då ska jag presentera mig själv. Jag heter Anna Wanqvist, är född den 20e januari 1993 på södetälje bb. Mina föräldrar heter Ann och Lennart. Jag har bott i nynäs hela mitt liv, eller i alla fall i detta område.
Mamma och pappa separerade när ja var 8, så jag minns inte så himla mycket av vår tid tillsammans, men det jag minns, var bra.
Jag går i nynäshamns gymnasium, samhälle-media, och dit bytte jag i början av tvåan(som jag går nu) från haninge fredrika bremer, där jag gick samhälle-idrott.
Min bästa vän heter Paulina och henne är jag med jättemycket. Har också ett svincoolt gäng med väärsta namnet och grejer, the wolfpack, haha(!) som jag, paulina, tonna & rebecca är med i. Vi bara är. Nothing special men vi hänger liksom.
De bästa personerna i mitt liv är min familj och Paulina.
Med tre ord, som jag själv kommer på, om mig själv blir det:
Spontan, omtänksam och partypingla. Kan också beskriva mig som en sån som har lätt att få andra le, att glömma sina bekymmer. Här lever vi en dag i taget!
Kan också bli vääldigt vääldigt arg.. men de ska triggas ett tag innan den lilla djävulen släpps ut ur mig!
Att sova är också en stor favorit. Kan seriöst sova i 25 timmar i sträck utan att vakna. Skönt som fan, att äta också. Mat är så jävla underbart! Hähä, men, nu är klockan tjugo i sju på morgonen, kanske dags att lägga sig!
Hare bra, pussokramsespåstan


Dag för dag by Anna Wanqvist

Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 – Min första kärlek
Dag 3 – Mina föräldrar
Dag 4 – Det här åt jag idag
Dag 5 – Vad är kärlek
Dag 6 – Min dag
Dag 7 – Det här hade jag på mig idag
Dag 8 – Ett ögonblick
Dag 9 – Min tro
Dag 10 – Min bästa vän
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


HAHAHAHA

Får jag bara skratta sönder åt mig själv. HAHAHA. jag åt glass i en tallrik förut så la jag den på daata stolen. sen råkade de visst hamna en t shirt över(glassig tröja nu asså) och hahahahahaha nu efter 3 timmar vid datorn typ insåg jag att jag satt i glassskålen... HAHAHAHAHHAHAHAHHA helt jävla glassig på hela mina leggings. HAHA brb.. byta kläder.. haha ett gott skratt by my self awesome. hejdåh hahahah

pengar

Vigselringen på ditt lilla finger
finns det faktiskt ingen vits att du har kvar
Även om hon ringer ikväll så är du singel
säg som det är otrohet varar längst
Köper allt som inte kan köpas för pengar, för pengar
tar de på faktura
tar de i natura
betalar med en tjuga
nu får du ta de lugnt
du vill ha en vers
du vill ha en hook
och du vet vad det är värt
så du fixar du nå kul
för det kräver cash som du måste hosta upp
annars går du i konkurs och det blir ju inge kul
Ingen skatt till regeringen, tar det svart på parkeringen

Du betalar njuter skriker
Men jag skiter i dig
Ah, vet att du vill det, gör det
Du vill ha mig men jag skiter i dig
Inte bryr mig ett skit

Ta på mig nu ta på mig nu vet att du vill de gör de
Ta på mig nu ta på mig nu vet att du vill de gör de
Ta på mig nu ta på mig nu vet att du vill de gör de

Aldrig några läxor, jag var bara sexton hånglade med rektorn
Åh hon va så skön
Håller det i längden
håller det i rätten
höll i några veckor
nu så är hon dööömd
Lärde mig att sälja,
Lär mig att rata,
Lärde mig att låna,
Lärde mig att ta,
Lärde mig att älska,
Lärde mig att hata,
Lärde mig att gråta
och att ta betalt..

Du betalar njuter skriker
Men jag skiter i dig
Ah, vet att du vill det, gör det
Du vill ha mig men jag skiter i dig
Inte bryr mig ett skit

Ta på mig nu ta på mig nu vet att du vill de gör de
Ta på mig nu ta på mig nu vet att du vill de gör de
Ta på mig nu ta på mig nu vet att du vill de gör de



Å vill du veta vad som händer om du inte har betalt -talt, -talt, -talt, -talt
Du kan prenumerera på dina tänder tills du fått alla tillbaks, -bak, -bak, -bak, -bak
O ronneby till england, sex är de mest naturliga som kan säljas och köpas för pengar
Men om du inte betalt så står jag över din grav och skriker, VAD, VAD, VAD?!
Du kan skicka en offert på exakt vad du vill ha, ha, ha, ha
Kom ihåg att när du är med mig får du även ta från det undre la- la- la -lagret
Mitt i veckan på kontorstid ligger jag med en martinidrink på din flygel eller nordlid
håller lådan oanmäld men bara tills jag får betalt, alt alt.
och måste dra, dra, dra!

Du betalar, njuter skriker
men jag skiter i dig
Vet att du vill de, gör de
jag ba' spy på ditt beat
du vill ha mig men jag skiter i dig
skiter i dig
Inte bry mig ett skit, jag bara spyr i ditt face
ta på mig nu, ta på mig nu, vet att du vill de, gör de!
ta på mig nu, ta på mig nu, vet att du vill de, gör de!
ta på mig nu, ta på mig nu, vet att du vill de, gör de!
ta på mig nu, ta på mig nu, vet att du vill de, gör de!




årsresumé 2010

ÅRET 2010

Hur har året 2010 varit för dig? – Helt okej asså !
Bättre än förra året? – 2009? hmm... nja! inte helt säker
Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010? – Hmm. Simon, Bella.. Landsort, gotland & kreta
Har du flyttat under år 2010? – Naajj duue
Har du hittat en ny låt som du älskar? – Aah 100 stycken typ
I så fall vilken? – familjen - det var jag. n.e.r.d - hypnotize you. chris brown - deuces
Har du kysst en främling? – Hmm aa

Gotland v29 med sköna cheyer!

KÄRLEK

Hur har din kärlek varit 2010? – Hade pojkvän i början av året, det var bra när det var bra! tyckte om honom mucho. Hade en till ganska stor crush som jag hängde med i sommras, de va soft.. Men aa. Sen har de mest vart "på g" men aldrig hänt nått, så jävla enkelt o tröttna!
Har du varit kär? - Japp 2 gånger
Har du sagt jag älskar dig till någon? – Ja!
Har någon sagt jag älskar dig till dig? – Yes.
Har du haft ett hemligt förhållande? -  Nja, kind of.


My love in the beginning of the year!

SORG & HÄMD

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? – Hmm, aa
Har någon i din släkt avlidit? – Farmors man.. bara
Har du slagit någon riktigt med knytnäven? – Mig själv typ hahaha
Varit i slagsmål? – girls don't fight, så jävla ghetto och göra det.

PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar? -Hmm.. Aa säkert, men jag orkar faktiskt inte bry mig
I så fall vad? – Småsaker. Mest saker som jag lovat mig själv att inte gör amen gjort det endå. T.ex ha sex med en jag tycker om fett mycket men han vill bara ha sex... skit lame!
Har du skämt ut dig? – Haha fan vet jag i don't care
Har du ljugit för en vän? – Hmm nää
Har du varit ute en hel natt? – Självklart!
Har du blivit tagen av polisen? – Haha polis razzia i huset!
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Jaalätt
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Jaa.

SKOLAN & FRITIDEN

Vilken skola går du på? – Nynäshamns gymnasium. Bytte dock från fredrika bremer i haninge dit i början av terminen..
Har någon varit elak mot dig i skolan? – Ja men alla är elaka här
Hatar du någon på din skola? - Hata är inte min grej. Men jo. En kanske. Haha
Har du gjort något framsteg? – Asså.. aa lite kanske
Haft alla rätt på ett prov? – Haha aldrig

Romme med min gamla klasssss sp09e i handen. Saknar dom som fan faktiskt


VÄNSKAP

Har du träffat nya vänner? – Absolut!
Har du förlorat en vän? – Ja, sakta men säkert
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? – PAOWII
Har du gått bakom ryggen på en vän? – Hm. Inte 2010 tror jag.
Har du ljugit för en bästavän? – Vita lögner
Har du haft en relation med en vän? – Asså aa.. typ

bästis och jag i grekland, kreta


Det var jag

Saknar dig fast du står här mitt framför mig
Saknar askan och elden som syntes vid
Det var jag och jag gjorde det bara för dig

För alla gånger som vi dansat
Sjungit med fast ingen kan
Och aldrig låtsats bara chansat
Och sket i skolan för det kvittar
Vad fan vet dom om romans

Ni kommer hitta oss i hamnen
För allt vi har gjort

Saknar dig fast du står här mitt framför mig
Saknar askan och elden som syntes vid
Det var jag och jag gjorde det bara för dig

is heaven still open for me?

Not my intention...
Men aaa hej bloggen, ikväll kurerade jag mig ICKE, jag åkte hem till tonna och där var hela wolfpack så har softat med dom. Vi flög typ. Så jävla soft vare!
Sen tog jag tolv bussen hem igen och här sitter jag. Idag vaknade jag ungefär 17.25 så jag är INTE trött alls.. lite halvt segt men vad ska man göra! Måste hursomhelst ändra på mina vanor, så här kan det inte fortsätta.
Imorgon ska jag och paow och anna O gå förbi mika och gratta henne, hon fyllde ju arton idag :) sååå.. sen vet jag inte. Känns som jag ska göra något. Juste, köpa födelsedagspresent till mamma, hon fyller år den 6e jan. På torsda. Så så blire, och på onsdag ska vi kröka tror jag, the wolfpack liksom.
Torsdag - fira mamma. Fredag eller lördag - träffa Bella. Cooosy!!
OCH BY THE WAY... så fyller jag 18 om 16 dagar :D
Hejdo!

Oskön dag det där var då? NEJ verkligen inte, det var nians avslutning 2009. Så jävla härlig dag!


Det ena ledde till det andra

Rubriken är allt jag säger er asså! Sicken sjukttt
Aja men vettere idag är det victoria secrets show, ska jag kolla? HAHA AALDRIG! jag får bara spunk på mig själv om jag ser sånna snyggingar går runt på tv. När jag själv kan se ut sådär på kroppen(pgaaaaaaaaaa min längd) men så gör jag inte deeeee! Det suger ju!
Har blivit sjuk igen btw.. haha lyckad tjej. Så nu ska jag bli frille igen, sen ska jag börja träna! som fan hha! ska bli en jävla victoria secrets modell fän!
hare brajjjj!
tjaaaaaaaaaaarå

Jjojoo och jag 2010!


my friends becomes grownups!


Ytterst gammal bild.. 13 eller 14 åriga Mika! ;)
Men till saken.. GRATTIS MIN GAMLE VÄN 18 ÅR IDAG! :D åherregud du, minns du när vi satt 13 år och prata i telefonen, tänk om 5 år fyller vi 18, tänk då har vi säkert haft pojkvän och sex och allting.. shiit va gamla vi är då!!
Haha herregud, och nu är dagen här! Hoppas du får en awesome födelsedag min fina vän, bilden är döpt till syster och i mitt hjärta kommer du alltid va en liten syster där va :-) även om vi inte är så tighta nu!
Puss påre 18 åringen! <3

att explosioner inte stör

Så vem ska jag tro på, tro på, tro på när
Tro på när allt är såhär
Hoppas endå på ett lyckligt slut
Jag undrar om nån ser, jag undrar om nån ser
att clowner inte ler

Kante sluta lyssna på musik just nu.. shit hörrni ni vet det är ett nytt år. Men fan, eegentligen. tid och kalender, veckodagarna, alla högtider, allt skit, är bara påhitt. jag är exakt samma människa jag var den 31a december 2010 som jag är 2a januari 2011.
Fan, jag kan inte bara förändra hela mitt liv med några nyårslöften bara för att det har smällts några jävla raketer i luften och att jag poppa skumpa på tolvslaget.
Shitt nejj asså, nu har jag bara riktigt jävla helvete i mitt huvud, fan de e så sjuka tankar.
Alla är vi idioter.

Deadmau5- Strobe (club edit)
Addeboy vs cliff - beep my beep
Darius & finlay feat nicco - do it all night
The knife - pass this on
Spoek mathambo - mshini wam osv
Familjen - det var jag
Miike snow - silvia
Miike snow - song for no one
Turbulence - blood dem out
Young money - roger that
Markus Krunegård - jag är en vampyr
Duck sauce - Barbra streisand
Tom Boxer, Antonia - Morena
Demarco - She can't wait
N.E.R.D - hypnotize U
John Dahlbäck - Blink

FUCKAR UUUUUUUUUUR!!!

Skön figur man fick på det här fotot. Nu ska jag lacka ur på livet! tjarrrrrå


jahapp

FAVORITERNA

Glass: Choklad apelsin
Musik: Ååherregud.. allt möjligt!
Färg: Svart and green
Film: Drama och komedi
Språk: italienska
Länder: Eh. Kreta kanske! inte vart utomlands så mycket
Städer: Hmm. gbg
Skolämne: idrott och.. hmm. foto
Mat: pizza,hamburgare med pommes,biff med pommes och bea.. hähä
Sport: fotboll!
Såpa: paradise hotellll!! 
Tv Program: hmm. desperate housewifes, o.c, one tree hill
Efterrätt: kladdkaka hähä
Band: the killers
Idol: Ingen typ 
Klädesplagg: leggings, stor skön tröja, skinnjacka, halsduk, kilklackar
Affär: h&m
Kex: kalle anka och tom ochjerry haha
Chips: sour cream and onion
Läsk: fanta exotic
Drink: Sex on the beach
Bil: dodge charger 69an
Egenskap hos annan människa: Rolig, omtänksam och vågad
Modell: Ojoj. vet faktiskt inte

Och nu saker jag verkligen hatar:

Språk: asså alla ryska tyska sånt där, och kinesiska. fifäään., norska också. danska. fan allt haha
Skolämne: Matte...... fyhelvete
Mat: hmm.. typ. pölsa! hahaha fyfan.
Affär: typ MQ. så jävla oekonomiskt
Artist: jag venne, idioter
Tv Program: hmm.... va fan heter de. de där som går på sexan, han jerry komikern va fan heter de. åh minns inte.
Filmer: asså fan jag hatar inte haha
Egenskap hos annan människa: När folk ljuger och när som försöker förstöra för andra, fast, alla är idioter


Nyår i bilder









RSS 2.0