Hold on to whatever you find baby

No i'm not the girl I used to be lately
See you met me at an interesting time
If my past is any sign of your future
You should be warned before I let you inside



Känslan av att beröra


Men vi håller det för oss själva

no bs


I don't trust myself with loving you

Hello! Sitter helt nyvaken hos jeddan. Fyhelvete igår var det röj, haha! Har nog aldrig skrattat och dansat så mycket en hel natt. Runt 06:30 slutade vi, shit alltså haha. Det var jag, paulina, mallan, benny, strömwall och såklart mr jed som vi har vart hos. Alla vi slaggade här kors och tvärs med varandra, fyllekäket åt vi kvart i sju på morgonen. Mr chief wanqvist kom igång och lagade köttbullar och makaroner till alla, fan vad gott det var.
Nu kan vi ju ganska direkt säga att alla mår ganska ofribbligt. Jag sitter med John Meyer - I don't trust myself with loving you på datorn och dom ligger inne i jeds rum där det förövrigt är nästintill kolsvart. Gick in och drog upp persiennen men fick inte så jävla bra respons alltså hahahahh!
Nu ere väl snart dags att ta sig hemåt, förövrigt sjukt underbar dag ute idag.
Men ha det bra hörrni, pussåkram ses på staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Shit it's over what u trippin' foe?

Jag har svin tråkigt vill bara göra någonting men orkar inte höra av mig till någon. PW kanske? ska fråga pao hehe. Har precis druckit en kopp kaffe nu saknas bara ciggen efteråt, men tyvär måste jag ju då ta mig till affären om jag ska ha en cigg jävel. Fasen också! Jag har tänkt på en grej. Cigg på fredagar lördagar och söndagar, borde inte de va helt ok? Halv rökare, fest rökare&bakis rökare liksom. Känn på den va. Så blir det hoppas jag, bara alla kan följa trenden och inte gå ut varje gång vi får ett hål i schemat i skolan :-( Fan, det är skolans fel att vi röker haha.
Nu ska jag klä på mig och göra något. Hejrå!

Sultans of swing

Holla at you booo. Igår var en rolig kväll haha, fan har saknat lite hemmafester sen jag blev 18. Känns som det bara är krogen nu för tiden. Men igår var det en riktig hemmafest hemma hos foppa! :) Vi kom väl dit nio-halv tio eller något, det var jag, Paow, Jossan & Loli som fixade oss tillsammans innan och på bussen dit mötte vi även Lisa, Tesse & Jossan!
Kvällen kom igåång och det var rätt mycket folk där ett tag alltså! Jag och Paulina hade köpt en box tre apor, efter två glas var ser vi att någon tagit nästan allting i boxen. Schysst människa! Hoppas du ruttnar i helvetet :-)

Men men vi hade roligt! Sjöng, dansade, skrattade och sånt man gör heehe. Vid två tog vi tåget hem, sjukt förvånad över att det gick ett tåg haha, det brukar det aldrig göra ju, elleer? har jag helt fel haha.
Kom hem, själv. Lagade en så jävla underbar måltid. Chickybits med ris och thai sås. AAAAAAAAAAAH. Jag dör så jävla gott var det. Friskt o ställa sig vid 3tiden själv och laga värsta käket haha.
Somnade gott, och vaknade vid 14 idag. Mamma ska snart komma hem med något gott till mig hehe, e sjukt sugen på någonting :(.
Ikv får vi se vad som händer. Paulina tog lite pics igår, kanske får in dom här senare.
Hare braaaaaarå

JUSTE!

Mitt nya rum!!

Mysigt va!

 


Idag är en bra dag


Ambitiös, Ansvarsfull, Arbetsam, Bestämd, Disciplinerad, Driven, Effektiv, Energisk, Envis,
Glad, Impulsiv, Karismatisk, Klarsynt, Kreativ, Lojal, Lugn, Lättsam, Modig,
Målinriktad, Motiverad, Orädd, Pratsam, Pålitlig, Rolig, Smart, Självständig, Stark,
Självsäker, Trovärdig, Stödjande, Tuff, Unik, Uppriktig, Uthållig, Utåtriktad, Vältränad, Äventyrlig

Är ord som min fina underbara vän Jojo beskrev mig med! :D Idag har vart en ytterst bra dag. En ytterst bra vecka faktiskt. Allting är på topp och fan jag mår alldeles utmärkt. Idag var arbetsförmedlingen hos oss i tre timmar i skolan, fick lyssna på massa. Efteråt snackade vi om hur tråkigt det vart men det var faktiskt ganska givande när man tänker efter, dom sa ganska många bra saker.
Efter skolan gick jag och Mia till jannis och fikade(standard) och pratade. Muvsigt. Sen gick jag hem till mormor där mamma redan var och eftersom det är våffeldag åt vi våfflor! Gott var det, fick värsta huvudvärken så somnade till lite efter maten hos mormor. Nu är jag hemma, ska snart börja fixa mig och om en stund ska jag åka till pauwilauwi där vi ska fixa lite saker, ikväll ska hon jag josefine och loli åka till foppa i ösmo och fira han och dogge, dom har fyllt 18&19. Kul!

Catch ya later ciao!


I skolan med Miaaaa!


<3

breezy

Köper så jävla mycket hela tiiiden men visar aldrig någonting här. Nu är ioförsig detta typ 30% av det ja köpt senare veckan men jag orkar inte visa allting hahahaaaaa. De är några t-shirts och kjolar, smink och fodral plånbok etc jag inte visar nu hihi. Och en underbar parfym från escada, tai sun typ. Grym!


Magtröja till sommarn!

Underbar bikini till sommarn!

Svinskön "bombarjacka" från monki är den men köpte på second hand. Så jäkla skön

Min bästaa tunika någonsin. Från gina! underbarunderbar!

Så så. Idag har jag inte vart i skolan, vi har tema dagar som är helt ovärda. Så slaggade till 1. Mötte mia i centrum några timmar senare, fikade. Snicksnackade. Mysigt. Sen mötte jag paow och vi gick till gymmet, tränade i ung 1 timme, jävligt skönt pass! Vi gjorde mycket som var jobbigt och det kändes efteråt.
Sen skjutsa pappa hem paow, sen åkte han med och kolla på nya lägenheten här. Sen shoppa vi lite jag paow och vella. Sen hem igen. Hela kvällen har gått åt att installera helvetes trådlösa bredband helvetes skiten som jag fick sitta med en telia tjej i luren i minst 2 timmar för att fatta. Möblera osv pga sladdar i hallen.. och SEN städat HELA mitt rum, som fan såg ut som tredje världskriget utbrutit. Herrrregud. Men nu ere finfint.
Nu ska jag njuta av internet. Ciao dudes

I'm not the girl who falls in love with just some dude

Holla at you booo! Inte mycket verkstad på den här bloggen kära vänner. Jag känner att jag kanske ska ta tag i det men endå inte, vad tjänar jag på att ha en blogg. Men men det kan vara kul ibland, dela med sig av sin vardag etc. Del utav min vardag hahaha: Idag vaknade jag tio över tio, tog elva tåget med klassen in till stan + den andra klassen. Alltså ekomoni klassen + oss sam/sam/media. Vi var på något EUROPA PARLAMENTET.. och lyssnade på någon bryyd som snackade i en timme om EU. Skit tråkigt säger då jag som är hyffsat trött på föreläsningar och allt som har med skolan att göra. Dock fick jag höra idag "Du är så jävla grym i skolan när du vill, jag har sätt det" Av Malin.. blev glad men vad i helvete vad gör jag här. This is not my world. Varför skolan, nu nejnejnej. Den går endå bara åt helvete(gjorde iaf) men nu styrs det upp lite lätt. Får jag gå om tvåan tar jag livet av mig.
Skit asså, vi bara tar skolan förgivet. Vissa skulle döda för att få gå i skolan och jag + många andra bara skiter i den. Rent helvete men en himmel för en annan. Pretty sucky.

Efter detta gick jag, malin, mia, jossan,  jojo, naida & sofie till donken och käkade. Tror aldrig min mun har vattnats så jävla mycket efter en hamburgare. Tog en big tasty meny alltså, så ni vet.. haha paffffff.
Gott var det! Efter det gick vi allihopa till waynes och köpte oss en kaffe var och en jättestor coookiiee. Som vi satt på trappen vid hötorget och försökte njuta av solen. Förövrigt blåste det så mycket så man nästan(nästan) flög bort men vi satt där strandade i den ungefär första solen i år. Ni vet hur vi svenska är. Så fort det blir över 4 plusgrader tar vi av oss till vårjackan, converse, dumpar alla kläder som har något överhuvudtaget foder och leker sommar. HAHA där satt vi och skrek till varandra "låtsas njut". Haha roliga vi är.
Sen shoppade vi lite, jag köpte ett mobilfodral eftersom min mobil ser ut att ha överlevt andra världskriget med en ytterst liten marginal.. Sen köpte jag en jättefin kofta på gina och en bikini på h&m. Trevlig dag. Tog fyra eller fem tåget hem minns ej vilket. Köpte MED MIG EN cheesburgare till paulina som hon så ytterst mycket ville ha. Seriöst e hon knäpp - eller knäpp? En cheesburgare med ungefär 2 timmars resa bakom sig (från tillverkningen-till tåget-på tåget-hem-in i munnen) skulle hon ha. Rolig hon är då. Mötte henne, gick hem hit. Snicksnackade lite med morsan, sen gick vi på en fet pw. Powerwalk för er som undgått det nya ordet PW som pratas i alla tjejers bloggar 18+.
Nu ska jag fixa och trixa lite. Ha det bra! Anna.
Bilder från helgen!

Förkrök på whoken, paulina & jag!

Kan ju säga att kvällen ungefär ser ut såhär. SPÅRAD. Jag och Mia vid vårat vipbord.. åherregud.

Vaska lite HAHA aa tjena.

mia, paulina, jag. Gaudi

mia, jag. Gaudi

Unspoken

"A wise girl kisses but doesn't love,
listens but doesn't believe,
and leaves before she is left."

I'd cross the ocean for a heart of gold

Hejsaaaan allihopa. Igår var en grymt rolig kväll!:D Jag tog halv 9 tåget, hade trevligt sällskap av Tesse tills hon hoppa av i handen. Då kom hanniepannie på! Vi har inte sätts på ganska länge så det var svin roligt att vi bestämde oss för att gå ut tillsammans. Hon är så fin!
Vi kom in till stan halv tio, vi drog till whoken där vi mötte upp Sebbe, jessica m.fl.. Sen drog vi till Guadi!
Där hade vi roligt roligt, vi dansade sjöng pratade och skrattade. Sen kom massa nynäs folk dit det var kul, inte ofta man är ute i stan med folk härifrån, så många iallafall!
Slutade med att jag, Fille, Alex och Vandad drog hem till Vandad i trånkan och slaggade där. Kom väl dit vid fyra eller nått. Jag och Fille snodde hans säng hähä:D det var soft, vi låg och pratade i typ 1,5 timme innan vi somna.. Brorsan! Somnade väl fem halv sex. Idag vaknade vi alla upp i Vandads sjukt snygga hus förövrigt och kände oss alla lite som ett träsktroll.. hahaha. Mitt nya uttryck. Paulina sa det för någon dag sen, "Jag känner mig fan som ett jävla träsktroll idag" Jag trodde jag skulle dö av garv det var så jävla kul haha. Så japp!
Vid två drog vi och käkade pizza på något ställe Vandad gillade. Det var ytterst gott men alla hamnade fan i mat koma efter hää.. Så blire när man krökat dagen innan och smäller i sig fet mat! Haha.
Sen tog jag bussen till handen terminalen och grabbarna drog till Vandads place igen.. sen kom jag hem fyra. Drog till nya lägenheten, där mamaaa och Ussi var. Vi städade osv.. O mitt rum är tapetserat och klart:D Sjukt fint, kommer hänga mycket där haha! Vi flyttar på lördag. Mysig lägenhet som fan, uteveranda och en liten gräsmatta har vi också. Där snackar vi sommar, kräftskivor och sköna vinkvällar! Shit, jag längtar till sommaren.
Men idag såg man faktiskt några gröna plättar under snön, fåglarna kvittrade och det var hyffsat varmt i solen!:D Våren e på g, det gillas!!! Den här vintern har vart för lång, det räcker nu...
Nu e jag hemma i lägenhet nr1. Haha, Ska vila en stund är hyffsat trött efter igår.
Så pusspuss

Bild från förra helgen då vi var ute i Nynäs.... :)

Lill lördag

Om 40 är jag på g in till stan, ikväll blire utgång! This is my look.. Lite overdue men skitsamma
tjaaaao


Mamma


This is for you:

Now you've been up and you've been down
Stayed strong even though daddy wasn't around
My momma through the thick and the thin beginning to end
And though I be sinning you keep me livin' with that love that you givin'
It's unconditional hey the sun shines when I see a smile on ya face
My momma with the money and jewels the record and tours
I'd give it away if I could make your days happy days
And when my hearts broke and can't cope I'm comin' on home
To remember the reason why I was born
Cuddle up inside your heavenly arms you help me weather the storm
You love music so I put it in song

She's an Angel workin' on God's train
She's an Angel workin' on me
She's an Angel workin' on God's train
She's an Angel workin' on me

I wasn't born wild you know you raised me right
But the roads of Alabama called me into the night
From the coke and the weed and extacy
I'm lost in the streets but you still remain next to me
The blood that I bleed it flows through your veins
Even in my lowest point I can still hear your words to my brain
First time I was arrested mommas love was tested
I couldn't contest it so here's my confession you're my blessing
You're the reason I believe you're the reason I sing
You're the reason angels tangle me in heavenly things
It's been a long road so hard and cold
But you keepin' me warm with your heart of gold

She's an Angel workin' on God's train
She's an Angel workin' on me
She's an Angel workin' on God's train
She's an Angel workin' on me

You're the light at the end of the tunnel the break of the day
After the darkest night chasing all the evil away
You're my flowers and sunshine cherries and red wine
Diamonds they can't find shining through hard times
You're the angel on Earth the proof there's a God
The reason to keep on going you're my light in the dark
The first star in the sky and the last to leave
And when I'm travelin' through the night I feel your light on me

She's an Angel workin' on God's train
She's an Angel workin' on me
She's an Angel workin' on God's train
She's an Angel workin' on me

Jag älskar dig.


And everything went so down in a second and i couldn't go back to sleep

25 cigarettes in a chain and i'm thinking i shouldn't smoke at all,
and i'm loosing myself to a terrible mess and it's impossible to fight
And the nightmares come over me again.

Vissa dagar.


RSS 2.0