fuck yeah!


WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄYYY

JAG SKA INTE GÅ OM TVÅAN :-D FYFAN VAD GRYYMT!!! JAG SKA GÅ I TREAN OCH TA STUDENTEN 2012 FÖR JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAAD WEEEYEY WOHOHOHOHOHOHOHOOO FAN VAD BRA JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG :D WIIIH!!!!!
TACK ALLA SOM STÖTTAT MIG :-d WOOHOO!!!

bloody sunday

TJena bloggen. Tjeeeeeeena tjena. Idag vaknade jag runt 444444 4. Träffade jullan lite, snackade. Plockade blommor t mamama, eftersom det var mors dag. Grattis på morsdag mamma! Love u!
Sen käkade ja o mamma middag. Pratade o såånt. Nästa år betalar mamma o pappa en intensiv körkorts utbildning t maaj :-) wääy.
Runt åtta eller va de va blev ja uppplockad av en silvrig bil. Jag, pao, benny o engan drog till där englund jobbar, körunda golfgrej, så slog vi massa bollar :-D hade en dag i nian då vi körde fick in värsta coola långa slagen men tyvärr var dagens läge inte like hääftigt va. Nä. Sen drog vi till benny o kolla film. Nu e ja hemma efter en tur på engans mammas cykel. Haha. Soft att ha en kompis som bor i samma trappuppgång som en, man behöver ju aldrig gå hem själv :-D
Nu ska ja plugga. Åhej va roligt. Hejdå!
Var förresten på grönan igår me pao, fisk o thobe. visar lite pics!

De e bra fokus hahahaha


Åkte den där grejen man typ studsar ner på i lustiga huset hahaha

Jag och paowrutschka

Firren o thobe. aja för er som inte vet MARKUS OCH THOBIAS.

HAHA men dålig bild. De här var då efter att vi tappat bort varandra(de hade sina mobiler i min väska, dom sprang in 3 minuter innan oss i lustiga huset och skulle gömma sig så skulle vi hitta dom, när dom såg oss börja gå mot mattorna där man åker ut, kom det en barnfamilj framför dom och när vi kom ut letade vi ett tag sen drog jag och paow till insane o åkte den, sen när vi börjar gå mot extreme är det denna syn vi fick hahaha!!!). Bra bild.
Haha =D

jajgopaow
TJARÅ

Haha är den dålig? skön


Lovelife


Anonym:
1.Har du haft mycket otur i kärleken?
2.Hur kändes det att bli dumpad av ditt ex för en annan?
3.Har du några tips på hur man kommer över någon? :/

Sv: 1. Nja otur och otur. Det har jag väl kanske haft. Men det känns som när man blivit dumpad,
har det gått några veckor, killen kommer tillbaka och då är den en själv som är över det. Känns som det alltid vart 50/50 typ. Jag vet inte, men självklart har jag blivit otroligt ledsen! Speciellt över min första kärlek och en kille jag var tillsammans med för lite över ett år sen. Men that's life :-)

2.Jaaa du menar du simon eller? Jag fattade inte riktigt vad orsaken till att han gjorde slut var. Han blev ju tillsammans med hans ex typ två månader efter, menmen. De klart det inte var de bästa jag vart med om men efter två veckor av depp lidande insåg jag att det kanske inte var så farligt trots allt. Dock fanns de massa andra anledningar till att va arg osv. Men men de va länge sen :)

3.Hur man kommer över någon. De gäller bara att låta det läka. "Tiden läker alla sår" låter som en klyscha men det är faktiskt sant, låter man det ta tid, inte håller på att leta efter andra "bara för att ha någon" och är ledsen ett tag går det över. De kan kännas som det aldrig kommer gå över, man vill aldrig ha någon annan någonsin än den som dumpade en, men det går trots allt över. Och sen efter några veckor tänker du "vad fan tänkte jag med?" och förstår inte alls varför du velat så jävla mycket över den där snubben.
Såå. Häng med dina vänner, prata ut istället för att hålla allt inne, bevaka inte personen du är nere över(sms ring facebook vänner som berättar saker etc) och låt de ta sin tid. De går alltid över :-) Efter regn kommer solsken!

det här ska bli en bra kväll!

Tjena tjena! :) Idag gick jag inte till skolan, otroligt dumt.. men aa har löst ett par grejer idag endå.
Pao sov här. Har någon som läser min blogg sätt The fourth kind? Närkontakt på svenska? ISÅFALL vill ni inte veta va som hände igår. Jag, paow och engan var utanför mitt hus här satt o chilla lite. När vi skulle gå in kollar jag upp i en jävla äcklig björk och ser UGGLAN!!!!!!!!!!!!!1 o mmmm gggg. Jag fick psykos. Alltså det gick som en blixt genom hela mig och fick så jävla ont och ångest i hjärtat för just den sekunden. Stannade upp och ba andades in och skrek och då kollade paulina också och såg samma sak, kände samma sak!!!!!!111
FYFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN
Värsta jag vart med om!!!!!!!!!!
O englund trodde så klart inte på oss. Dummmer :( de e sant. :( wä . hemskt .
Kom preics ut uur duschen, har vart o gymmat idag igen. Snart ska ja o mamma äta. Har föresten börjat med LCHF. för er som inte vet = low card high fat. Bra grejer.
Klockan halv åtta ska jag, paow, fisk & thobbe (kanske mia också?) åka in till heron, käka lite och sen kolla på hangover 2. Fett kul =D Sen när den e slut ska vi hem till fisk o ha en hel natt med bara skräckfilmer. MEN VA BRA VI KOMMER MÅ. Sen ska vi dra in fisks o strömwalls säng i vardagsrummet framför soffan så hela vardagsrummet blir en säng=D OMYSIGT:-d weey. Nu ska jag fixa mig lite.
Har förövrigt psykos har fått dålig hy pga stressen jag har just nu. fan :(
Menmen, de går nog över snart. :)
pussåhej leverpasEEEEj

En bild från sommar 2009. Första gången jag fick ta lill båten själv :) haha! jag, fibban & perdie drog ut till rassa. Tråkigt det varååå???? Nää, skitkul! :)

letar mig ut

TJENA BLOGGEN!!! sitter här i färdig utstyrsel ska dra hem till fisk med the gang och kolla lite skräckis, standard hahaha. skulle precis ta en outfit bild mne då dog kameran :/ wäwä. Nu kommer the ride! ciao löverz
förresten är jag kär i adele - rolling in the deep & veronica maggio - mitt hjärta blöder.
:D

I'm on the right track baby I was born this way

pLuUuUgGgGggArRrr... OM 6 DAGAR ÄR DET SOMMARLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fy helvete vad skönt det ska bli
:D
HEYyeyeeyYYYY

wee

Anonym om pluggaluggaliggatiggafiggatriggagiggaLIGGAwää:
vad använder du för tandblekning? :)
Sv: Simplesmile :-) fett bra!

pluggaluggaliggatiggafiggatriggagiggaLIGGAwää

o Beskriv Lamarcks och Darwins evolutionsteorier. Använd giraff som exempel.

Fransmannen Jean Baptiste de Lemarck och den engelske naturvetaren Charles Darwin trodde båda på att växter och djur genomgår en evolution, dock hade de olika åsikt om evolutionens drivkraft.

Lemarck

Lemarck tänkte sig att djur som hamnar i en miljö där de behöver använda vissa kroppsdelar extra mycket utvecklar just dessa kroppsdelar så att de blir kraftigare och effektivare. Giraffen skulle t.ex. fått sin långa hals genom att djuren generation efter generation sträckt sig upp efter blad i trädkronorna. Idag vet vi att barn inte föds muskulösa för att deras föräldrar tränar tyngdlyftning och att giraffbarn inte får långa halsar för att deras föräldrar sträckt sig efter trädtoppar.

Darwin

1859 publicerade han en bok som presenterade hans iakttagelser som bekräftade att en evolution ägt rum. Detta är nu grundläggande och erkänt bland andra naturvetare. Han noterade att det finns en stor förmåga till förökning att en enda gräsplanta sprider hundratals frön, en groda kan lägga flera hundra ägg osv. Men av alla dessa avkommor överlever fåtal till vuxen ålder. Många dör på grund av att de ej klarar sig i konkurrensen om mat och utrymme samt om vädret ej gynnar dess förmågor att överleva. Växter och djur blir mat till andra organismer och genom den hårda tillvaron ökar “levnadsstandarden” vilket gör att du måste klara av mycket för att överleva. Alla ägg som läggs av grodor blir ju ej grodor t.ex. Darwin noterade även att egenskaperna varierar inom en art. Att talgoxar ej har lika grova näbbar eller samma gula färg på bröstet. Darwin menar alltså att ju mer du tolererar och kan härda ju längre lever du. Och dessa som lever längre får avkommor som får deras gener och blir även de toleranta och härdade pga dess gener.

Han menar alltså att giraffen fick lång hals pga de med längst hals var de som överlevde och kunde föra sina gener vidare då de hade en fördel i konkurrensen om födan. Därför hade de störst chans att föröka sig och föra anlagen vidare för de längsta halsarna generation efter generation.


o Redogör för samevolution och konvergent utveckling. Ett tips är att använda exempel för att förtydliga.

Samevolution

Arter anpassar sig inte enbart till miljön utan även till varandra. Samevolutionen mellan växter och insekter sker på detta sett: Växterna lockar till sig insekter med t.ex. nektar och får “transport” för sin pollenspridning. Genom att insekter har anpassats till blommor med en speciell färg, doft osv är det lätt att rätt pollen hamnar på rätt blomma. Samevolutionen mellan djur på savannen är denna; geparden som springer snabbast av alla geparder är ju den som kommer att överleva då den hinner ifatt sitt byte. Detsamma med bytet, antiloper som kan springa tillräckligt snabbt och kan trötta ut geparden är de som överlever. Egenskaperna mellan djuren utvecklas då djuren utvecklas - samevolution.

Konvergent utveckling

Olika arter kan ha likartade egenskaper trots att släktband saknas och att de utvecklats på skilda platser. Anledningen till detta är att de har präglats av likartade miljöer och levnadssätt på de olika platserna - konvergent utveckling. Likheterna mellan södra halvklotets pingviner och norra halvklotets lunnefåglar är ett exempel på konvergent utveckling. Såväl pingvinerna som lunnefåglarna har anpassats till att flyga och fiska i havet.



o Beskriv tre teorier om livets uppkomst. (Skapelseberättelsen duger inte).

Allt tyder på att solen och planeterna i vårt solsystem bildades av material som fanns i ett jättelikt gasmoln. Gasmolnet kan ha härstammat från en supernovaexplosion. Gravitationskraften gjorde att partiklar i gasmolnet åter koncentrerades och bildade solen. Jorden och andra planeter bildades av material som “blev över” vid solens tillkomst. Man räknar med att jorden uppstod för 4,6 miljarder år sedan.

Darwin föreslog att livet började i en grund vattensamling eller lerpöl. Denna teori utvecklades av andra forskare såsom Stanley Miller. Han blandade gaser han trodde ingick i jordens tidigaste atmosfär och utsatte blandningen för elektriska urladdningar (blixtar). Efter försöket kunde han konstatera att gasmolekylerna hade reagerat och gett upphov till aminosyror. Om aminosyrorna bildades på detta sätt i den unga atmosfären är det möjligt att de följde med nederbördsvatten och samlades i vattensamlingar på jordytan. Där utgjorde de kanske huvudingrediensen för organisk soppa som kan ha gett upphov till liv.

Enligt en modern teori uppstod livet i underjorden där det var skyddat från ovanstående faror. De som förespråkar denna teori hänvisar till förekomsten av bakterier i spricksystem långt nere i berggrunden. Det tycks faktiskt förekomma bakterier överallt i jordskorpan där det finns sprickor som innehåller vatten och där det inte är för varmt som det finns ämnen som bakterierna kan utnyttja i energigivande reaktioner.



o Redogör för de fyra erorna sedan jordens bildning med de viktigaste ”milstolparna”.

Urtiden - Livet uppstår. Bakterier och blågröna bakterier dominerar. Maneter och maskar förekommer sedan urtiden.
Forntiden - Alger är de enda flercelliga växterna. Ryggradslösa djur som musslor är
vanliga, bevaras lätt som fossil.
- Koraller och bläckfiskar är vanliga. Första ryggradsdjuren utvecklas i form
av käklösa fiskar.
- Växter förekommer på land. Revbildande koraller är vanliga. Fiskarna får
käkar.
- Det finns spindlar och insekter. Groddjuren blir första ryggradsdjuren på
land.
- Bland skog med ormbunksväxter förekommer nu insekter med vingar.
Första kräldjuren utvecklas.
- Barrträd bildar stora skogar. Jorden får fler o fler kräldjursarter.

Medeltiden - Dinosaurernas storhetstid har börjat.
- Fåglar och de första däggdjuren utvecklas.
- Gömfröiga växter utvecklas. Redan nu förekommer träd som björk, vide
och ek. Nästan alla dinosaurier dör ut.

Nyare tider - Fåglarna och däggdjuren blir snabbt artrika. Apdjuren gör entré.
- 80% av djurarterna är insekter. Det finns människor.

o Beskriv ryggradsdjurens stamträd. Relatera till ”steget upp på land” och hur antalet arter i de olika familjerna har ändrats över tiden.


Från fisk till människa
Fiskar, groddjur, däggdjur och fåglar har alla ett inre skelett med ryggrad - ryggradsdjur.

Steget upp på land
Forskare hittade en fisk utanför Sydafrikas kust med ben i både buk och bröstfenor vilket var väldigt märkligt då man sett denna fisk som fossil en längre tid och trott att den ej existerar längre. Det var en kvastfenig fisk. Detta är en sammankoppling mellan vanliga fisken och fiskens utveckling till groddjur som var de första ryggradsdjuren på land. Utvecklingen av insekter skedde långt innan detta och var alltså mat för groddjuren vilket gjorde att de kunde utveckla sig mer.

Utvecklingen gjorde att groddjuren blev större i antalet arter. Pansargroddjur kunde bli flera meter långa. Stjärtlösa groddjur som paddor och grodor är dagens groddjur, även salamandern.

Kräldjuren erövrade land
Från speciella groddjur utvecklades kräldjuren. De var mindre beroende av våtmarker än vad groddjuren var. Kräldjurens ägg var ej så beroende av vatten som groddjurens, de hade skal och hinnor som skyddade de vilket gjorde att de lades på land istället för vatten. Kräldjuren levde inte enbart i torra miljöer, krokodilen jagade i sjöar och floder, flygödlor flög och fisködlor simmade i havet.
De mest omtalade kräldjuren från medeltiden är dinosaurierna. Stora som små varierade de växtätande djuren i längd. Tyrannosaurus är en av de största rovdjuren som någonsin levt på jorden. När medeltiden avslutades dog 1/3 av alla växt- och djurarter ut, bl.a. dinosaurierna. Detta pga massiv förändring i klimatet då naturkatastrofer skedde såsom meteorit nedslag ovs. De enda kräldjur som överlevt är krokodiler, ödlor, sköldpaddor, och ormar.

Kräldjur blev fåglar
150 år gammal fossil av den så kallade urfågeln som levde under dinosauriernas stortid tycks ha varit en länk mellan kräldjur och fåglar. Den är väldigt lik kräldjuren men hade fjädrar vilket gjorde att den klassades som fågel. Forskare har hittat likheter mellan dinosaurier och fåglar att de nutida fåglarna kallas för små dinosaurier.

Däggdjuren tar över efter dinosauriernas storhetstid
Däggdjurens barn diar dvs suger mjölk från mamman samt att de har päls (undantag valar då de skyddar genom fett).

De har utvecklats från kräldjuren som är växelvarma vilket betyder att de varierar sin kroppstemp till omgivningen. De kan bli passiva om det blir alltför kallt för de. Däggdjur är däremot jämnvarma. De kan bibehålla sin temp trots klimatändringar. Det kostar mycket energi vilket leder till att de äter mycket.

Däggdjur som är anpassade till ett liv i träden
Apdjurens historia spåras långt bak i historian till insektsätande däggdjur. För 40 miljoner år sedan var det varmt och däggdjur sökte sig upp i träden då utvecklades tidigt de apor som vi kallar halvapor - dagens lemur är en halvapa. Aporna utvecklas sedan från dessa. De har egenskaper vi människor känner igen oss av såsom djupseende, griphand och stor hjärnkapacitet.

Människoapor
De första utvecklades för omkring 20 miljoner år sedan. Levde i skogen och gick på fyra ben.Till dagens människoapor räknas gibboner, orangutanger, gorillor och schimpanser. De afrikanska människoaporna är närmast människans släktträd.




o Beskriv uppkomsten av den moderna människan (Homo sapiens).

4 miljoner år sedan började apan gå på två ben då regnskogar och savanner började bli större. Ledde till att det blev lättare att hitta mat osv. Släktet Australopithecus vilket är sydapor är ett och det andra är Homo, det vi tillhör.

Sydaporna levde i Afrika för 1,5 - 5miljoner år sedan. De var ganska korta och kraftiga. De gick på två ben vilket gjorde det lätt att jaga mat och få mer plats att bära med händerna fria. Forskare tror de använde enkla redskap som vassa stenar för att skrapa loss hud och ben från överblivna djurrester från de stora rovdjurens måltider.

Tidiga människan är släktet Homo som utvecklades för ca 2 miljoner år sedan. Homo habilis var den första ”arten ut”. Duktig på att använda redskap och hade en stor hjärna och utvecklade förmågan att tala. Homo erectus fick namnet för att upprätt är vad erectus står för. Detta var innan man visste att Sydapan gått på två ben. Erectus använde redskap och utnyttjade eld, byggde boenden och gjorde kläder vilket gjorde att denna art kunde överleva längre ut än Afrikas bredder.

Neandertalare hade ett kraftigt skelett och välutvecklade muskelfästen. Såg ut mer som en människa och man såg slitage på tänderna vilket visar att de använde det som en ”tredje hand”. Födan var växter och småvilt. De bodde i grottor och använde eld. De dog under istiden för 30 000 år sedan.

Homo sapiens är släktet alla människor härstammar ifrån. Det var en grupp som spred sig för ca 50 000 år sedan ifrån Afrika. Trots att homo sapiens spred sig till samtliga kontinenter har det inte uppstått några större genetiska skillnader mellan människor olika delar i världen. Genetiskt sett är homo sapiens en av jordens mest enhetliga däggdjursarter.

Lycka till!! :-)

Fire and fever

We could have had it all

But, you're so hypnotizing
You got me smiling in my sleep

I can't set my hopes to high
Cuz Every hello ends with a goodbye
But you're so hypnotizing.

orkar inte tänka mer på dig kan du försvinna ur min hjärna
!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gamling

Grattis min vän!

Bild från ringvägen förra veckan tror jag.
Grattis på 23 års dagen min vän! Nu har vi känt varandra i ett år typ, vi har ju haft rätt fribbliga moments tillsammans alltså :-) sommarn 2010 och aa resten av tiden hehe.
Du ska veta att jag värdesätter dig som en kompis!
Grattis benipopi.<3

FRIVARV

Tjena homeboys! haha läget med er rå? hoppas de e bra. Idag har jag vart så JÄÄÄÄÄVLA grym. Vet ni vad man säger då? citerar en mycket bra vän vid namn dennis dennovish engan engis englund. FRIIIIIIIIVARV!!!!!!
Har lämnat in 3 fett stora uppgifter, 2 historia och 1 samhälle. Har pluggat natur fett mycket och bara vart allmänt fokuserad!!!! Shiiit frivarv frivarv.
Bra plugg!
Nu ska ja plugga vidare. Imorogn börjar jag halv 10, skönt. FÖrresten sitter jag med tandblekning i. fett soft. Jobbigt med skenor dock. Meen när jag tar ut det, om ca 15 minuter, ska jag dricka så jävla mycket vatten!!! så jävla sugen på dehahaha.
HmmmMmMMMM. Hejrå

So much crazyness

Hello! Mår skit dåligt. Har så jävla mycket uppgifter som ska in IMORGON. Sitter  skolan ska vara här i tre timmar till. Wey. Har gjort klart en hel uppgift nyss känns sjukt bra!!! Måste ut från denna sida nu! Ny header btw!
Hare skitbra, jag ska plugga sönder. Känns rätt bra dock. PÅ TIDEN...
Anna W

Bilder från idag! :-)










lipstick

Anonym om pretty baby:
Tjeenare snygging!
vad är det för läppglans/läppstift du använder på den här bilden?
- Make up stores egna, pretty baby heter det. :-)

"Pretty baby"


"I'm not gonna blame it on something
But if I could..
I'd say I blame it on the alcohol"


crank that

Sometimes my mind just fuckes me up
I'm getting exhausted by even think bout it
Why can't I just regret every nr from the past
Why can't I just get the thing I really want
YoOOuUuUUUUuuuuuuu

is heaven still open for me?

Halluu. Sjuk kväll igår men ni får inte veta heheheeeeeeeee.
Drog till freja halv tio tio, satt med mia, linda, erika etc... sen kom massa folk o de blev massa skratt o fribbliga draman. Drog till fisk o strömmis var där till halv fyra sen hem. Idag har jag, paow & fibbban vart på ringvägen och fribblat loss. FIKAT, druckit kaffe, ätit kakor, dom badade, frysit, snackat och chillat. Vi gick hem till rebecca sen, sen nu åkte ja o paow hem me bussen. Nu ska jag plugga. Fittskola.
Jag blir så knäpp när jag är full. Man kan ju göra så jävla knäppa grejer alltså. Ett riktigt jävla WÄ på mig själv. Wä=ångest, i detta tillfälle. Mennmmenennnnn när spriten går in går vettet ur, bra!!!!! hare skitbra hejrå
Pics från idag!

Paow och jag!

Jag

Crewet, fibban, paow, waga

Vi

softar i solen :-) mys!

En dag i stan

Hejheeej! Idag har jag vart i stan. Mamma åkte in vid 10 och jag och Paulina åkte in vid 1 haha. VI hängde med mamma ett tag, sen ville hon åka hem :( men men. Jag köpte lite grejer. Paulina också. Vi köpte en skön hattjävel var, den gillade vi starkt! Hatthäng a lá waga och paow! :)
Kom hem nu , åtta. Ska fixa mig sen kmr paow hit sen blire freja!
puUsUSsS

Jag och Paow

Paow snygg!

Jag glideeeeeeeeer

TJAAAAAAAAAAARRÅ

I wish


true

"Den avundsjuke tror att om hans nästa går under så kommer han att kunna gå längre själv."

Känns som helg

Nu kommer lite bilder från gårdagen. Den var helt ok, hade kul med jojo hemma hos brorsan, fixade oss, käkade kladdkaka eftersom hon fyllde 18, sen gick vi till donken för jojo var hungrig. Sen drog vi till snaps, dit mia också kom. Sen kom även jojos pojkvän robin och hans kompis sigge, vi var med dom på midsommar förra året så vi känner varandra lite iaf:). Sen drog vi till skivan runt halv elva, sen var allt bara dans och alkohol. Helt ok kväll förutom att jag inte riktigt hade "någon kompis" under hela kvällen, alltså, jag kände ju i princip alla(nynäs) men fortfarande var det ingen jag hade som man alltid var med, saknade paulina lite alltså. När det gäller fester och utgångar lämnar vi aldrig varandra och om vi skulle komma bort ringer vi så vi vet. Så aa.
Sen runt halv tre tog jag bussen hem till min kompis sebbe som jag gick i samma klass med i fredrika, vi har känt varandra sen 2007 så det är en bra vänskap helt enkelt :-). Jävla nynäs jävel som man inte kan komma hem till senare än 1 från stan. Men men. Sov typ hela dagen och kom hem runt 5, var hemma lagade käk, mamma kom hem, vi åt. Sen kom julia hit så gick vi ut och satte oss och prata i typ 4 timmar, Paulina joinade i slutet också. Mysigt!
Pictures from yesterday:

Jojo och jag på Snaps, förkrökade!


Jojo, Jag, Mia:)

Jag och min gamla "låtsasbror" Roy. Min pappa & hans mamma var tillsammans i ca 9 år! :-)

Josefajne & jag

Hadji, Sharre, Jag

Erica, Fille, Jag. 9b trio typ!


skivan igår

Nää asså fyfan vet ni vad de va längesen jag var så här trött och hade så här ont i huvudet dagen efter fest.
Kvällen var rolig i början igår, slutet var lite jobbigt med fett ont i fötterna, svinfull och ville bara hem. MEN NEJ det går ju inte om man bor i nynäshamn. Åkte till tungelsta där min kompis sebbe bor, slaggade här. E fortf kvar, skulle gått till skolan men min mobilklocka ringde inte imorse.. fattar inte varför. åh. Sebbe har iaf vart i skolan men nu ligger han här o sover igen :D hehe!
ska snart fixa iordning mig och bege mig hemmåt. Fy fan vad seg jag är!

gr8

Ikväll ringde dom mig från comviq bolaget och ville att jag skulle komma och provfilma för två nya roller imorgon kl 15. Baam! :-D Wey! Hoppas jag får den! KÄNDIZ ANNA. äwä. haha :D glad!
Dock kommer de två nästa dagarna bli jävligt hektiska... Imorgon börjar jag klockan åtta, ska dra med 13:37 tåget till stan, åka och provfilma kl 15, dra till min brors jobb vid slussen, hänga lite med honom, dra hem till honom på mariatorget, käka något. Vid sex-halv sju kommer Jojo in SOM FÖRÖVRIGT fyller 18 imorgon=D, vi ska fixa oss, gå ut o ta en öl och sedan vid 22 ska vi till Nynäshamns studentskiva. Tills 03. Och sen ska vi vänta tills 5 tåget..... KOMMER HEM halv sju på morgon!!!!! aahhh!!!! och klockan ÅTTA ska vi PADDLA med klassen i muskan.... åherregud vad ofriskt det kommer bli. Fy helvete!
Sen senare på torsdagen ska jag plugga med challe för vi har prov i handledningen nästa vecka. FY fan vad trött jag kommer vara.
Hel vet e!
Nu ska jag stänga av typ, lägga mig. Denna sömn e den enda på ett jävligt långt tag :P haha fyfan. Godnatt alla fina!

På Gaudi i mars. Mia, Paow, Jag. Fina kompisar!


så jävla jag

No, I'm not the girl I used to be lately
See you met me at an interesting time
And if my past is any sign of your future
You should be warned before I let you inside

Nej, jag är inte tjejen jag brukade vara förut på sista tiden
Du träffade mig vid en intressant tid
Och om mitt förflutna har något med din framtid att göra
Borde du bli varnad innan jag släpper in dig


Kommentarer

Anonym:
du ska veta att du är så sjukt gryyym, ser lite upp till dej !
hur lyckas du alltid stå rakryggad även fast folk klankar ner på dej osv?
o allt shit om dina ben, omg jag äääälskar dina ben ! de är sjukt snyggt me långa ben, de är bara reeen avundsjuka :)
SV: Haha schysst du erå :) tack!
Jag lyckas för att jag vet bättre än att gå ner mig i deras skitsnack. Visst, det är svinjobbigt när folk pratar om en och snackar massa skit men egentligen, de har inget liv när de pratar om andras och speciellt inte när dom fokuserar så jävla mycket på mitt med deras skvallerbloggar och facebook sidor. Det gäller att stå för den man är och skita i fall det är någon som ogillar en, älska dig själv och va glad:)!
Haha tack för det där med benen :P har lite svårt att ta det seriöst men tack :)'

Anonym:
Vet personen om att du har känslor för honom?
SV: Det är nog inte riktigt känslor vi pratar om. Så farligt ere inte :)

Anonym:
Har du fått dina känslor bekräftade ?
SV: Det vet jag inte. Förstår inte så mycket av vad hmm svårt å förklara. Jag vill mer än vad som finns nu, och jag vet inte alls va de snurrar runt i hans huvud, antagligen ingenting.

Anonym:
Träffas ni aldrig?
SV: Ibland helt enkelt. såg förresten att dessa tre kommentarer var från samma ip-nr, skriv alla frågor i en kommentar istället :)

Ebba:
hahahaha men gud. vad är det för fel på dina ögonbryn?! :D hAHha.
Sv: hahaha jag vet inte :D

sssvvv

elina om You:
du måste fixa ögonbrynen!

Sv: Tror inte riktigt att det är upp till dig va? :)

You


Jag skulle kunna leva utan den där blicken








Monday morning

Hello allihopa! Nu sitter jag här i skolan. E fan pigg asså hehe! Har samhälle, håller fortf på med EU. Nu ska vi svara på massa frågor, har prov nästa vecka. Arbets prov så det är lugnt!
Denna vecka har jag fyra inlämningar, en redovisning och två prov. Kult!!!!!
Ciao!

kommenterrrrraaaa meraaaa :)

Anonym om Out of my head:
ojrå. men jag tycker att du verkar vara en tuff och fin tjej iallafall. jag vill också ha sådär långa fina ben!
SV: haha.. tack :) långa fina ben, haha gulllig!!! De e det att jag pallar inte att alla ska hålla på att anmärka på det hela tiden. Inte så att man säger till en tjej som är 165 cm att hon är kort, har korta ben blablabla hela tiden. men men. Tack :)

Anonym om Out of my head:
Ibland måste man gå all in med känslorna, hur ska man annars veta och få svar? Bra blogg btw :)
SV: Ja det är sant :) ! Tack! =D


Out of my head-

- måste skriva av mig.
E så jävla irriterad just nu. Samtidigt som roliga glada tankar flänger runt i mitt huvud. E bara lack på det mesta typ. Skolan är ett rent helvete, jag hatar skolan, har aldrig känt ett sånt jävla äckligt hat för något som jag gör just nu gentemot skolan. Vilket jävla helvete det är alltså. Att plugga måste vara det värsta som finns. Alla jävla betyg, alla krav, alla rester. Allt jävla skit. Fitt skola dra åt helvete. E så irriterad att jag inte hängt med från starten. SKIT också.
Sen ere alkohol. Jag dricker ju förfan i helvete varje jävla helg. Har krökat varje fredag och lördag i säkert 2 år med något undantag. Till&med när man vart svinsjuk, feber, halsfluss osv, har man krökat. För att bli full liksom. Herregud get a motherfucking life Anna Wanqvist. Kante hålla på såhär, måste sluta dricka så mycket. Wä.
Röka har också vart ett jävla besvär, att dra ner till feströka endast är ett måste. Pallar inte me skiten.
Och så kan man göra så dumma grejer ibland. Jag är inte den tjejen som gör något för att såra mina vänner, de e de värsta jag vet, skulle aldrig kunna göra så med avsikt. Endå så gör man så dumma grejer utan att tänka efter. Varför tänker man inte hela tiden för??? Så jävla duumt.
Sen de här me kärleken. VARFÖR letar, söker, spanar jag? shit kan jag bara låta det vara. De e så jävla ovärt. Asså har blivit sårad 50 gånger okej inte 50 men 3. Och de gångerna är dom enda gångerna jag "gått all in" och då lämnats där borta själv i slutet. Då pallar man ju inte chansa längre, även fast man bara letar o letar. När man väl hittar någon som är skön är det alltid något jävla feljävel. VAARFFFÖÖÖÖRRRRR kan jag inte bara låta de vara.
Har haft de jävligt soft på sistone bara haft killkompisar, men de finns alltid någon i huvudet som bara snurrar runt och man bara vill ha. Just nu e det så iallafall. Och jag fattar inte varför jag ens försöker, det går inte ju. LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄGET är som det är. Nää ska skita i hela den där grejen, allt som har med sånt o göra. Blir endå bara mindfucked av mig själv. !!!!!!!
Sen ere alla jävla pengar i den här världen. Kan alla ha lika bra ekonomi??????? Alla bara slösar pengar på dricka cigg kläder skor fika osv osv osv, jag kan inte slösa ett ÖRE. Fan jag pallar inte att det ska vara såhär, mamma är arbetslös och pappa är förtidspensionerad. Har lärt mig det har ju inte vart den enklaste uppväxten kan man säga men va fan, varför ska de finnas människor med miljarder på banken och människor med knappt någonting?
Jävla fitt pengar, önskar att dom inte fanns.
Och min längd. Ett jävla tjat hela tiden. Shit give it up vad i helvete ska jag göra åt att jag är LÅNG????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ska jag operera mig kort? Låt mig va
Och alla jävla skvaller idiot tisseltassel som pågår om mig. Snälla ge upp och skaffa ett bättre liv än erat äckliga nutida liv. Ni e så skarrigt äckligt vidriga. Jag är en människa mer än så e det inte, låt mig vara!!!!!!!!!!!!!!
WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHHHHHHHHHHH
fitttttttttttttttttttt skit.

Skit äckel

Fan vad jag hatar skolan.

Från mitt hjärta

Girl I never loved a friend the way that I love You
Du är bäst

Aldrig ett steg utan dig!!!!!!!!!!!

stop friend requesting me on facebook

Hello. idag är det söndag. Och jag ska plugga satan. Helvete fittas jävla skit queeeeeek. Jag får psykos på riktigt den här dagen hatar jag som fan.
WÄÄÄÄÄÄÄ. ´Fan fan fna. Dumm idddiiottiii.
Igår va vi hos benny, massa människor, festade, sedan drog vi till freja tills det stängde, gick tillbaka. Hela kvällen va rolig antar jag. Gick upp idag vid 10. Vi lagade hamburgare o massa grejer allihopa som sov kvar. Kollade på film. Hemma nu. Nu vet jag inte. Bilder från igår.
Hejdå.

Sebbe, Fibba, Benny, Paow

Paow & Jag

Jag

Fibban och eurovision. Hon är jordens största fan typ..

Mattias, Albin & Jag. Två gamla klassskompisar sedan grundskolan! På freja

Strömwall

Jag ser ut som kissie typ. Haha. Men sköna benmuskler!!!!!!!!!!

Benny och Fibban

Firren

Fibban och jag


?

Hur kan man vara så "beroende" av någon man knappt känner?
Jävla känslor

TACK GUD!

Nu tror jag på Gud!!!! Amen!!!!!

Brorsan!

Lördag

Tjena! Dålig update, i know. Menmen. I torsdags gick jag och Paulina på en PW i exakta 60 minuter. Jävligt skönt. På fredagen hade jag skola, endast 1 lektion, naturprov. Provet gick SÅ JÄVLA BRA!! fan va grym jag var. Hade pluggat ganska mycket så där satt den skulle jag vilja säga! Underbar känsla att faktiskt kunna svara på alla frågor och KUNNA dom.
Igårkväll så var jag bara hemma med Mama och tog det lugnt. Somnade vid 1.
Idag kom Rebecca hit, satt o drack lite kaffe på verandan och sen drog vi till Arena. Mötte Paulina. Vi skulle ut o gå. Sen kom fisk o tom till arena så satt vi med dom en stund. Sen gick vi en bra bit runt ahlhagen, runt hela allting typ. Var SVINRÄDDA för ormar.. wäää. Hoppa till 1000 ggr. Sen käkade rbecca på PH och sen sprang jag & hon hem hit, sen nu e jag själv här me mamma. Hon lagar mat o ja ska plugga lite. Sen ska ja äta, duscha. Plugga lite till, o sen förmodligen dra till fisk eller benny me alla.
Hejrå!

Mysig bild från Gotland förra året!

Anonym skön kommentar

Om dig
1. Vad skulle du vilja jobba med?
2.varför?
3. Vad gör du om 5 år?
4. Vad är det bästa som hänt dig?

Din stil
1. Vilket är ditt favorit märke?
2. Vilket är ditt bästa plagg?
3. Beskriv en snygg outfit
4. Vad har du mest av i din garderob?

Känslor
1. Har du haft pirr i kroppen för någon du tycker om ?
2. När?
3. Varför?
4. Nät fick du en kram senast? Av vem?
5. När fick du en kyss senast?
6, av vem?
7. Vad är det bästa och sämsta med känslor?

Sommar
1. Vad ska du göra i sommar?
2. Ska du jobba?
3. Vad gillar du mest med sommaren?

SV:
Om dig
1. Vad skulle du vilja jobba med? - Skulle vilja bli reseledare eller bar på något varmt ställe efter studenten. Sen vet jag inte!
2.varför? - För att jag tycker det verkar jävligt kul och vill ha den upplevelsen, pallar inte hoppa in i nått plugg eller jobbigt jobb efter gymnasiet.
3. Vad gör du om 5 år? - Antingen dog vi 2012 och jag är stoft i rymden eller så är jag en lycklig tjej med en fin och bra pojkvän, delar lägenhet med Paulina och har ett nice liv!
4. Vad är det bästa som hänt dig? - Paulina

Din stil
1. Vilket är ditt favorit märke? - Har inte direkt något. Gillar snygga kläder bara!
2. Vilket är ditt bästa plagg? - Hmm.. Typ mina lite längre jenas shorts, sköna som fan!
3. Beskriv en snygg outfit - Korta blekta jeansshorts, stort svart linne, stort guldigt halsband&örhängen och kängor!
4. Vad har du mest av i din garderob? - "stora tröjor" oversized liksom.. Snygga och sköna!

Känslor
1. Har du haft pirr i kroppen för någon du tycker om ? - Klart jag har haft!
2. När? - Händer när jag träffar en viss person antar jag.
3. Varför? - För att jag "bara vill ha han"
4. Nät fick du en kram senast? Av vem? - Idag, mama. hehe
5. När fick du en kyss senast? HMMMMMMMM. Vet faktist inte. Kan va när vi körde kompispussar, jag, benny och strömwall. Haha "vågar du så vågar jag"
6, av vem? Benny och Strömwall
7. Vad är det bästa och sämsta med känslor? - Det bästa är att man blir så glad, händer det något jobbigt/dåligt runt en så spelar det nästan ingen roll eftersom man har den där personen. Det sämsta måste vara om dom är obesvarade.

Sommar
1. Vad ska du göra i sommar? - I sommar ska jag, första juni FIRA att skolan är över. Sedan ska jag jobba tills 28e juni, då åker jag och Paulina till Rhodos beach party. Vi kommer hem den 7e juli och den 10e juli fyller Paulina år, DÅ ERE FEST! Sen en vecka efter, v29 ska vi till Gotland! Sen Landsort på sommarfesten i slutet av Juli, och KANSKE Turkiet med Paulina, Mika & Anna i slutet av sommarlovet.
2. Ska du jobba? - Yes!
3. Vad gillar du mest med sommaren? - Att åka båt, sitta och ta en kall på ett berg med alla vänner, blommorna, utefesterna, att bada & Landsort.



hemskt mycket hej

Hellooo. Sitter i skolan. FAAN vad trött jag är det är sinnessjukt. Gick upp tjugo i åtta och bussen gick tio i. Kl 08:15 hade vi engelska nationella, läsförståelse. Den gick bra, gick ut först.. vet inte om det är posetivt eller negativt men jag tror det gick bra iallafall. Hade rast i 45 sen hade vi hörförståelse, det var ju mindre lätt. Eller ja, jag svarade på nästan alla men fattar inte varför dom alltid ska ta massa vidriga dialekten typ irish, scotish blablaa. De e inte direkt sån engelska vi ska prata. Men men, kanske bra att förstå om man nånsin skulle träffa på en.
Hade lunch i två timmar. åt typ inget i matsalen det var äckligt. Var skit taggad eftersom det var falukorv med VITA BÖNER och va fan dom var ju typ b-böner. Wäää skitäckligt kändes som dom precis kommit ur frysen och såsen var typ äcklig egenlagad tomatsås. Ush!
Så jag, malin, mia, jossan, sepher & isaac gick till ica. De köpte cigg och jag köpte en advokado. hähähä, gott var det.
Nu hela lunchen har jag suttit och pluggat 40 minuter natur för mig själv i bibblan, grym jag är. Nu ska läraren i Samhälle ha redovisning om nåt. Hejdå!

Annan dag, det blir bra, trodde du

Nu har jag gjort klart en inlämningsuppgift typ. Ska visa den för min lärare imorgon och om den är OK ska jag lämna in den. Nu ska jag lägga mig i sängen och göra klart en samhällsuppgift, 3 mediekommunikationsuppgifter och plugga lite natur. Fan vad produktiv jag är. Bra Anna BRAAAAAAAA weeiii

Här och Nu
Du och jag
Fast nån annan
Samma sak
Annan smak
Måste prova
Snappade upp en nödsignal
Hjälpte till och trilla dit
Ännu en
Kärleken
Sänkt igen


turbulens

heeyy! Det har vart en turbulent dag haha! I skolan hade jag största psykosen på morgonen, jag och Malin sprang typ runt med hjärtklappning och fick ont i hjärtat, ville spy och allt vad vi nu höll på med, efter att vi fick reda på vad vi har kvar innan skolavslutningen. Jävla restjävlar. Och fuck alla mina JÄVLA sovmornar jag tagit under hela tvåan!!! Så jävla vidrigt dumt gjort. Ska aldrig mer skolka. Wää.
Jajja. Efter skolan fick ni i förra inlägget.
Efter kvällsskolan gick jag Malin och Malek inne på ica, Malek handlade, jag och Malin sprang runt och ville äta upp allting typ. När vi ska paddla med klassen(sjukt soft förövrigt!!) ska hon och jag ha följande matsäck: Fiskbullar på burk. Vita böner på burk. Ärtor på burk. AAMEN vad äckligt??? Fan vad gott=D skön tjej det där alltså, den första och enda som jag någinsin hört(av mina vänner då, mamma&pappa har ju lärt mig att käka sånt här haha) att hon gillar dessa burk käk - rätt ur burken, precis som jag haha. Så jävla gott. Riktig ute-på-sjön mat.
Yeye. Sen mötte jag Elin! Vi chillade lite i solen, hade det bra liksom. Snackade om massa, den lilla lurifaxen har ju precis anländit hem från USA efter ett år där. Hon har ju en del att berätta liksom:-)!
Sen drog jag hem, var med mamma. Fick nån psykos när mamma tyckte att mina shorts såg tighta ut och helt plötsligt fick jag för mig att gå en PW runt hela nynäs typ. Så det gjorde jag. Okej, inte hela, men ganska långt. Tog mig 40 minuter, jävligt sköna minuter var det! Fick bort alla irriterande tankar liksom. Skönt skönt.
Nu ska jag bli ytterst nyttig haha. Till frukost imorgon ska jag äta en sån där nyttig macka. Mörkt bröd ni vet haha. Till det ett glas mjölk och ett glas yoghurt. Och en shot av den vidriga blutsaft skiten... behövs mot immunförsvaret vettni.
Sen ska jag gå hemifrån 07:30, gå förbi ica, KÖPA EN ADVOKADO jävel!! Som jag ska ha till lunchen för det e så jävla gott. Äta typ halva portionen än vad jag brukar göra på lunchen. Sen får man se liksom.
Nu ska jag plugga lite eller nått. Eller nått hahhaa`?? jag ska plugga. Har ju trots allt ENDEL att göra.... wää.
Jajja peace!

Jag och världens bästa vän i helgen.


comment 6 & 7

6. Om du inte kan säga vem det är så kan du väl ändå bjuda på lite detaljer iaf :) eller berätta hur ni träffats alltid kul med en liten story..

Bra blogg iaf, kul att följa
SV: Jag kan säga att han är svinsnygg, har ett fint leende och är lätt att prata med.
Hähä, mer än såhär blir det inte :)
Tack för det :-)

7. Diggar din blogg, din inställning till allt och ditt utseende! keep going girrrl :)
SV: Thanks anonym :) schysst, vad gulligt skrivet! :-D Yeey!


Today in pictures


I skolan med malin :)

Fina körbärsblommor

Mamma och Mormor i hamnen :)

Mormor och jag i hamnen

Jag i hamnen

Lilla Mormor i hamnen!

Pappa i hamnen, reder nät. Han är fiskare för er som inte fattat det, hehe

Pappa och jag

Pappas båt "Anna" ;-) Bra båt med ett bra namn helt enkelt

Ute på ringvägen med...

Benny och softade i solen.
Nu är jag på kvällsskolan. Har gjort klart exakt alla foto A uppgifter förutom 1 putte, GRYM jag är!
Ciao :)

wääwäwäwäwäää

PSYKOOOOOOOOS har såJÄÄÄVLA MYCKET ATT GÖRA WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH. idag ska malin byta mitt facebooklösen tills mitt plugg e klart. Hor skola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Knäppt

Men jag kan inte sluta tänka på dig.

Sleeping to dream about you.


Mysig dag

Heeyy. Mysigaste dagen på länge typ. Sjukt skön skoldag, bra middag med mamma, bra prat liksom. Softa på hamvik, träffa snubben från postkodslotteriet lala tog kort med honom hahahahaha friska vi är. Sen drog jag, mia, paulina, fisk & engan till badberget och satt där ett tag, myste i kvällssolen som sedan gick ner tyvääääääär, kastade macka o snackade. Chill! Åkte till rebecca, gick ett tag med henne. Helgens skvaller liksom. Haha. Mötte fisk & engan igen, chillade med dom, gick hem. Kollade DH med mamma, Pluggat. Weei grym tjej.
Bilder!


Paulina, Mia, Jag
Mia ville inte va me på bilden.. hehe

Skön bild på engan!

Tja fisk och paow

Jag lärde mia att kasta macka, man är ju rätt grym SÅ ATT SÄGA. heheeeeeeeee skön bild, fick med min snea mackkastning :)

Nu ska jag plugga lite eller fixa lite saker typ. Ha det finfint!


comment5

Anonym om comment 3 & 4:
Är du kompis med hans tjej?
Sv: Nope.. räcker det med frågor nu? :P känns lite knäppt, du kommer ju direkt inte få några svar

Undebarrrrrrt

Hey! Idag har det vart så jävla skönt väder, har glidit runt i jeans shorts hela dagen, så jävla skööööönt.
Började halv 10, hade turism sen lunch, sen matte, då vi satt ute och gjorde ingenting bara, sen slutade vi. De här kallar jag en BRA skoldag. Jag Jossan Carimo Isaac Pietro och hans tjej gick hem eftersom de va så fint väder, nu ska jag dra på mig springskorna och dra ut på en runda:-)!
Weei, sommar!

Bild på mig och min gamla kompis Ola från förra årets student. Han har man ju inte träffat på ett tag!
ÅÅÅH e så jävla taggad på sommarlovet nu. Äntligen är det enda jag kommer säga när vi får det. Aldrig i hela mitt liv längtat så mycket efter sommarlovet. :)

comment 3 & 4

1. Anonym: Ojj det låter som det har hänt något här ;) en oskyldig kyss kanske? You Go girl!
SV: You will never know :)

2. Anonym: Alltså har det hänt något annars skulle du ju säga att det inte hade det ;) det är ju ändå ingen som vet vem det är
SV: Samma svar. haha

Riktiga vänner

"Genom gråt, genom skratt, dom går med oss dag och natt
Vi är mer än du ser, vi är en"


Paulina Pettersson

Mia Batljan

Malin Åman

Josephine Gascon

Rebecca Filbee

Tack för att ni alltid finns där.


comment 2

Så vem är det? Har det hänt något mellan er ;)
Sv: Det är inget jag skulle få för mig att dela med mig på en publik blogg som exakt alla kan läsa... Det är ju något man vill ha för sig själv. Särskilt om man heter Anna Wanqvist annars blire ju bara ett jävla massa dravell!

När ögonblicken blir till helheten

In this case the moments became it all
Now let's get you out of my mind

comment

hej, jättebra blogg och du är galet fin!
du skrev väl att du var lite olyckligt förälskad, är det den där simon du gillar?

Sv: Hej. Tack :) haha, min blogg, "bra" :p skriver typ låttexter. Men tack endå.
Hmmm vem är simon? menar du mitt ex då eller? Nää, de är inte någon simon :)

fel

Den här kvällen, natten. Nej nej nej. Har suttit och läst en blogg, som handlade om två personer jag träffat på ganska många fester, som inte är från nynäs utan någon annanstans ifrån. Den handlade om deras anorexia, hur dom haft det så jävla svårt genom alla år. Och jag får bara psykos när jag läser bloggen. Hela mitt huvud vänds upp och ner och undrar varför jag ens i något sammanhang klagar över mitt liv. Och varför har jag aldrig gått fram till dem och sagt, att jag tycker att dom är fina eller söta. De tycker jag ju. Så JÄVLA dumt otroligt jävla dumt. Fattar inte hur jag kan sitta o klaga på massa saker när de finns människor som har de så mycket svårare.
Visst jag har mycket i skolan, men varför ska jag låta andra veta de så domkan ha medkänsla för min jävla skolgång. Den enda som ska ha ångest över det e väll jag, de e ju jag som har låtit de gå åt helvete.
O killar. Varför ska jag haka upp mig på det och sitta o deppa över sånt. Så jävla dumt nee fyfan jag ångrar varenda dag jag suttit o väntat på sms, fått ångest i magen som jag alltid får när det inte går min väg med "kärlekslivet". Vad snackar jag om för jävla kärleksliv ens? Jag har inget kärleksliv. Jag har vart kär visst de har jag, men jag var bara cought by the moment. The heat of the moment. Varma händer som rör en på ett kärleksfullt sätt. Endorfiner till hjärnan. Jag va säkert inte ens kär bara ung och dum. Trodde att det var min tur nu. BULLSHIT. Har ingen jävla kärlek och kommer aldrig hitta. SE. Nu gör jag det igen. Klagar.
Så jävla dumt. Nu ska jag sova.
Godnatt.


Another silly love song could make me sick

Hello! Igår var det öppning nere på våran lilla "krogbåt" här i hamnen. Dit drog vi såklart! :)
Jag, Paulina, Rebecca, Mia & Elin var hemma hos mig först och satt på verandan, drack vin och myste innan vi drog dit. När vi drog dit satte vi oss på uteserveringen och drack lite öl. Kvällen var helt ok, sjukt mycket folk de sista timmarna fick typ kriga för att komma igenom dörren in och ut. Slutade hursomhelst med att jag och Mia var rätt lacka hemma i min säng och sen somnade vi runt 2. Sovit hela dagen idag. Bad bad.
Jag och mamma beställde pizza, pallade ej laga mat. Nu på kvällskvisten har jag och Mika vart ute och gått och snackat lite.

Här kommer bilder från igår.


Jag och mitt lilla vinglas.

Mia!

Elin skrattaroch Rebecca har sjuk inlevelse i sin historia


Mia, Sofie & Elin på freja, mysigt.
Pallar ej lägga upp fler. hejdå.

Everybody just have a good time

"Knepet är att se till att man inte dör i väntan på det goda livet"

I won't let you in No, Let you in No





Born this way

My mama told me when I was young
We are all born superstars
She rolled my hair and put my lipstick on
In the glass of her boudoir
"There's nothin wrong with lovin who you are"
She said, "'cause he made you perfect, babe"
"So hold your head up girl and you'll go far,
Listen to me when I say"

I'm beautiful in my way
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track baby
I was born this way
Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track baby
I was born this way



a one two three ohahohhh

http://www.youtube.com/watch?v=pyUhIlC_9Xs
:)


Sitter i skolan, kom upp i tid motherfuckeeeeeersssssssssss!!!!!!!!!!!!!! wääää så bra gjort.
Ställde kl på 8, gick upp kvart i 9 och tog 9.02 bussen. Hoppa av i centrum och blev upplockad av lisa och mia hehe :D Sen nu har jag historia. Haha alltså min historia lärare är fan bäst :) alltid glad o trevlig, skrattar o är skön! Angelique, absolut bästa läraren i denna skola! Med delad plats FotoLasse! :)
byebyeeeeeeeeeeeeee

Myspys

kul, så jävla KUL

tre frågor om förhållanden:

är du singel? - javisst.
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nja. Nej
hur många har du varit kär i? - 2!

Tio frågor om dig själv:

namn? - Anna eliza emelie Wanqvist
när fyller du år? - 20 januari
några piercingar? - Öronen & tungan
vad har du på dig just nu? - strumpor jeans linne kofta
vilken årstid är bäst? - vår & sommar!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - sova så jävla länge och vakna med någon man älskar!
vad tycker du mest om hos dig själv? - Mitt sätt
Vad är du bra på? - Saker.. hee
vem älskar du mest på denna jorden? - Familia & friends
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Beroende på. Ibland ere ju bara jobbigt o sova me nån. Själv om man är ofribblig, med någon man gillar att sova med.

nio frågor om idag:

vad har du gjort ? - Gått till skolan i regnet, skolan, vart hos pappa, vart hos mamma, vart hos fisk, åkt buss hem.
vad ska du göra nu? - Göra klart de här är väl planen
har du gjort något dåligt idag? - Hmm nää tkr jag inte
vad har du ätit idag? - Frukost lunch middag chips
har du duschat idag? - Japp
är du trött nu? - Nja lite kanske bara lite isf
vad händer imorgon? - Skolaaa!! Söka jobbe
går du i skolan? - aa ett helvete ere.
har du varit i skolan idag? - javisst

Kärlek:

Har du kysst någon idag? - haha nej
Har du ett förhållande? - Nope!
Är du romantisk? - Är man väll. Ibland :) när det behövs liksom
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Haha ja då inga konstigheter
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - hehe albin niklasson i fyran :)
Hur länge höll det? - två veckor!! wiii
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Svår fråga. Det är lite fram och tillbaka :) hittar man någon som är så jävla rätt för en, lätt förhållande. Men är det bara någon sådär-häng-helt-ok pallar man ju inte.

Förhållande:

Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Haha :P dum grej. 14 och vilsen
Vem sov du senast bredvid?- HmMmMMm. min kompis benny
Har du varit tillsammans med någon som är otrogen? - Nope
När fick du din första kyss? Vintern 06
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - 29 och 30 typ, venne
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Haha nää :P
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - HAHA aldrig i hela mitt liv
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - förhållanden - lika, "på g"- dumpat. HEHE
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Humor slår allt. Sen ska han väl va rätt snygg också! ;-) Lång tack. över 182. hehe.

Fem frågor om dina vänner:

vem är den galnast /roligast av dina vänner? - Englund!
vem är snyggast av dina vänner? - Pauwolaowo!!!
vem är mest partynisse? - Får man säga sig själv :(
vem är den du helst har filmkväll med? - Paow!
vem av dina vänner är sötast? - Mia!

10 Frågor om din familj/släkt:

vem står dig närmast? - Mama and Papa
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Ja det har jag
vem är farligast i din familj? - Ja vet inte
vem ser roligast ut i din familj? - :(
vem är coolast? - Min kusin Jimmy
har ni något husdjur? - NäääÄäÄ
har du mest gemensamt med? - Min kusin Lina
vem står för underhållningen? - Ja vet inte riktigt. Min mor och min moster Lena
vem sover du oftast med? - mamma hehe :D
roligaste kvällen med familjen? - vet ej

Annat:

Hur mår du just nu? - Helt ok
Har du piercat dig? - Ja?? haha
Är du hungrig nu? - näää blää
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - facebook blogg.se youtube

Telefon/mobil:

Vem ringde dig senast? - Eehhh.... Paulina tror jag
Vem ringde du senast? - Mia
Vem sms:a till dig senast? - Oscar
Vem sms:a du till senast? - Oscar

Musik:

Lyssnar du på musik just nu? - Ja visst gör jag
Vilket är ditt favoritband? - haha åherregud, finnns för många :)
Vad gillar du för musik? - allt förutom idiotrock sånt där som bara skriker

Kläder:

Har du fler än 4 linnen? - Ja
Har du fler än 3 jeans? - Ja
Har du fler än 5 tröjor? - Ja

Smink och hår:

Använder du mascara? - Aa då!
Använder du wax? - Nej hehe
Använder du ögonskugga? - Ibland
Använder du kajal? - Ibland
Använder du hårspray? - Ibland
Använder du volymspray? - Nä
Använder du mousse? - Nä
Använder du deodorant? - Ja
Använder du skinspray? - Nä
Använder du parfym? - Ja
Använder du läppglans/läppstift? - Alltid!!!
Använder du brunkräm? - Foundation? ja
Använder du rouge? - Aarå
Uppsatt hår eller hängande? - Båda liksom
Plattar/lockar du håret varje dag? - Nää
Duschar du varje dag? - Ja venne. Kanske. Ibland. haha frisk
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - absolut inte. slösa på tiden lagom haha

camkväll




You should be warned before I let you inside

Ikväll har vart som de flesta kvällar hehe, hängt hemma hos fisk. idag var vi dock några bara :O jag pau fisk & englund. Vi kollade någon psykos film wäää. Handlade om knarklangare osv osv, man får en knäpp i huvudet av sånna filmer, iallafall jag. Tänker på massa sjuka&mörka saker. Ush!
Nu är jag hemma, chilling lite. Ska upp 8 imorgon, sovmorgon haha. AAA mycket jag hade & säga. Näh

Look at me now

Tjena bloggen! Idag har vart en helt ok dag. Började kl 8, kom något sent för missade bussen så jag fick gå. Hade mediekommunikation. Frrribbel. Sen hade vi natur, lunch, svenska, historia. På svenskan hade vi tal... aahhhh wää. Som skulle hållas i 5 minuter i det största klassrummet i skolan. Våran lärare filmade oss o allting. Jag snackade om att jag tycker att man ska få ett sabbatsår mellan nian och ettan i gymnasiet eftersom jag tycker att när man är 15 kan man inte välja vad man ska bli vad man blir stor, eftersom typ alla linje baseras på va man ska jobba med sen. De gick bra men hatar att göra sånt där.
På historian kollade vi på inside man. Dålii. Sen kom jag hem!
Kl 4 ska jag till pappa å käka. Sen händer nog inget mer idag förutom lite plugg:)
Herråråååååååråå

Together we move mountains


"But we know that no matter how many knives we put in eachother's backs that we'll have eachother's backs"

I got sunshine, in a bag

Otroligt fribbel på mig nu trots skitdagen, stängde ner facebook i en halvtimme och poff så hade jag två uppgifter, helt ok stora, gjorda. FAN FUCK FACEBOOK!!!!! vill bara att den skiten ska läggas ner.
Bra gjort dock!
Dags för slaggmode, upp kl 7 så jävla skönt inte. Heeejdå

If you should ever lose your hope

"Vi är en, hör ihop, som en träd med samma rot. Och jag är föralltid din vän."


.


listen up

Jag har inte min blogg för att folk ska bli arga på det jag skriver, för att reta upp vissa personer eller något annat, och om du nu tycker det -så har du fel. Du behöver inte kommentera att du tycker att jag har fel eller att jag är en jävla hora eller att jag är så jävla ful eller att jag har för mycket luft blablabla. Du behöver inte ens läsa min blogg isåfall, du behöver inte skriva anniewanqvist.blogg.se om du bara går in för att du hatar mig, och vill hitta ett inlägg du tycker är provocerande så du kan droppa en vidrig kommentar.
OK

On the first page of our story

Fick en kommentar. "Varför är du olyckligt kär, och i vem?"
Jag är inte olyckligt kär. Jag är inte kär. Det finns en kille här i världen som jag fattat tycke för. En sån som man känner "Vi skulle vara perfekta tillsammans" eller ungefär så.. han är bara drömkillen liksom.
Men jag kan inte få honom, han är upptagen. Nu låter jag som om att ifall han vart singel, hade jag haffat honom direkt - men det kanske inte riktigt är så jag menar. Han kanske inte ens hade sett åt mitt håll.
Men jag är inte olyckligt kär, bara olyckligt förälskad! Förälskad för mig är steg 0. Någon man är intresserad av, typ.. så ni inte fattar fel.
Ciao


Even angels have their wicked schemes

Knasig dag, som fan. Mår inte bra idag. Har fällt ett par tårar haha, fan vad färsk man låter. Men kan säga att det var den dåligaste dagen jag haft på sjukt länge, och det är BRA, för då har jag inte så många AS dåliga dagar längre. Det är både negativt och posetivt. Tackar Mia och Lisa för att dom stod ut med mig en dag som denna. Fick värsta psykbrytet på dom först och endå så står dom där med öppna famnar och bara säger vi fixar det här. Tack....

Nu ska jag plugga. Klart. Allt jävla skit ska bort. Nu jävlar jag orkar inte ha mer på hjärnan.
Bye


Svar på tal :)

Under inlägget "I don't care what none of you say" Har någon.. hmm låt oss säga jag-bryr-mig-mer-om-andras-liv-än-mitt-eget kommenterar "du hade inte ksrivit det här inlägget om du inte brydde dig"
Men jo det hade jag faktiskt. Kände att jag ville att dom som håller på och gör dom här sköna facebooksidorna och bloggarna att jag faktiskt inte bryr mig om vad som står där. Känner att jag typ kommit till en punkt när jag lämnat alla omogna skitsnackare bakom mig, jag bryr mig inte, tycker någon någonting om mig, visst. Är det dåligt, är det bra - det är deras problem, inte mitt. Jag har mina vänner och det är bara dom jag behöver, det är dom närmsta som räknas - och att någon som är min kompis kompis kompis KOMPIS gör en blogg och skriver skvaller om mig, hahahaha?????? :P nää vet du vad.
Tycker det är en soft grej med det hela. När ja får barn sen då kan jag säga "När jag var 17-18 år gjorde folk i min omgivning skvallerbloggar och skvaller facebook sidor om mig, SHIT VAD SKÖN JAG VAR"
Fuck you haha, ciao!

Tackar gud för er



Mina finaste. Paulina Pettersson & Mia Batljan! ♥


Freeeeeeeeeeeeee fallin

"When it knock's you down
Just get back up
When it knock's you down
JUST GET BACK UP WHEN IT KNOCKS YOU DOWN!"


Eric Amarillo - Om sanningen ska fram

"Om jag lyssnar när dom pratar
Inte pratar om mig själv
Om jag säger du är vacker
Men att det spelar ingen roll
För skönhet finns inom oss
Och om jag ljuger om sånt där
Om jag säger det går bra nu
Men inte talar om mitt jag"

"Om jag ger dig mina tårar,
men är stark när du är svag
Spelar sweet home Alabama,
på en läger elds gitarr
Om jag är säker på mig själv,
men aldrig är för självgod
Om jag är en alfahanne i sängen,
men aldrig bråkar"

"Om jag inte är så svartsjuk,
inte håller dig så hårt
Om jag inte är så matcho,
men försvarar dig ändå
Om jag ljuger om min barndom,
säger att den varit svår
Väcker molnen i ditt hjärta,
leker mamma pappa"

"Om jag alltid håller med dig,
fast jag tycker du har fel
Om jag låtsas att jag bryr mig,
när du köper nya skor
Om jag skrattar på rätt ställe,
fast du inte är så kul
Om du tror att jag är farlig,
kanske tänder du på det"

Vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram
Vill du ligga med mig då?


veronica M

Det var inte den första i år
och definitivt inte sista
Det brukar bubbla från start
Med spännande prat
Romantiska möten med kyssar

Men sen tröttnar jag direkt
Vilken äcklig andedräkt
Hans irriterande tics
Han är royalist
Jag förtjänar faktiskt något bättre
Jag lovar, jag kan fixa vem jag vill

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så

Jag har verkligen provat med allt
Jag har träffat för fan hela världen
Från Paris till Shangai, slitna jeans och kavaj
Jag har till och med surfat på nätet
Men jag blir aldrig nöjd, nej, jag stör mig på allt
Han skriver så fult och han sjunger så falskt
Vilken läskig mustasch, alldeles för lat
Var är hans sinne för humor?

Nej, jag hittar ingenting
Ingen groda som blir min prins
Bara genomsnittsskräp, inte tillräckligt tät
Varför ska jag nöja mig med nåt mindre,
när jag vet jag kan fixa vem jag vill?




space bound

helluu. sitter i skolan. otroligt inte ok dag. mår inte bra, är förkyld som satan och känns spänt att gå i skolan. de e en månad kvar. sjukt mycket att göra. massa skitsnack. idiotiska blickar och idiotiska viskningar när man går förbi.
Ha en så jävla bra dag.

Söt bild på mig och min systers barn Kevin. <3




We touch, I feel the rush
But it's enough for me to see what's in store for us
Don't play games it will be dangerous If you fuck me over
Cuz if I get burn I will show you what it's like being hurt

Because I've been treated like dirt
Before you

You take my breath away, without even know it.

Skön pic


I don't care what none of you say


Allt dessa skvaller, dessa skvallerbloggar, skvaller"facebookers", allt skit - Mina enda ord till er är Väx upp..
:)

?

Här och nu
Du och jag
Fast nån annan
Samma sak
Annan smak

I like tight jeans 'n dark shades, when I walk the ground shakes






Don't care what they say

Hello. Dålig update? i knoowwww..
aja har haft roliga och mindre roliga dagar på sistone, igår var det hursomhelst valborg, då var jag, pao, fibban & loli hos pao och drack vin& åt kex hehe. Vuxet. Haha, det var sjukt mysigt när vi var där iaf. Mia kom förbi en stund på slutet också. Sen drog vi hem till bennnii. Festade lite blablabla kvällen slutade iallafall hos englund. Jag och Paulina blev bjudna på fläskfilé osv :D dåliiit fyllekäk? nää. Sjukt soft vare iaf.
E så jävla trött idag. Har aldrig vart så trött. Börjar bli sjuk igen, det e därför jag är så trött tror jag. Fysatan!
Nu ska jag plugga, sådär halv 1 på kvällen dagen innan skola. Otroligt kul. Härligt. Skitnice. Nääääääääääjjj
Lite pics

Såhär såg då jag ut. Snacka om att ge bitch blicken haha.


Igeen
Blev inte så många bilder. Skitsamma. hare braoo ciao
Loli och jag :*


RSS 2.0