dagen med stort D är HÄR!!!! 28 juni 2011!!!

klockan e tjugo i ett på natten, ska upp 09 imorgon bitti o kl 11.30 bär det av till arlanda!!!!!!!!!!:-DDD
Bästa Englund kör oss in och sunkan sällskapar också :) taaaaack dennis du e bäst.
Fyra går planet o sen vid 8 e vi framme på rhodos:-D tjarå med ERA NYLLEN!!!!!
Men va TRÅÅÅKIGT vi ska ha??? e så sjukt taggad alltså :D:D:D:D:D omg! hähähä.
Ajja nu ska jag försöka sova, får se hur fan det kmr gå hahaha! tjarå dudes :-)
WOOOOOOOOOOHO


bästa klickklackpaow and lady waaaaaaagas utlandsresa NR 2! wiiho lite taggad. :DDD
:-DDDDDDDDDDDDDDDD

Min kosmiska tvilling

Paulina Pettersson ♥ Anna Wanqvist
Om en och en halv dag åker vi till RHOOODOOOOS!!!! weeeeeyhooo lite taggad man e också.
♥♥♥♥♥♥♥


Fuck you din lilla äckliga ----

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.
Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan
Vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör
Jag hoppas du får leva med dig resten av ditt liv (hemsk tanke förövrigt)
Att du lever med det i all evig tid

Vill hellre genomleva nittionio jävla vintrar
Att rulla naken över krossat glas, äta fimpar
Än att nånsin igen känna dina vibbar
Du ljög fan bättre än delfinerna simmar
Huvudperson i mina sämsta minnen

Denna här belöningen blir ditt tack
Hoppas att din utförsäkring går snabbt
Att dom skriver idiot i ditt pass
Att du i ditt nästa liv blir en mask
Fan vad jag behövde få detta här sagt
Blir två ton lättare än vad jag någonsin vart.

Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina ögolock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut
Och må dina hårddiskar förevigt alltid krasha

FUCK YOU SVIN!


Midsommarbryyyden


Små grodorna små grodorna är lustiga att se

Hejhej bloggen! Bra helg! eller, början på den iaf! Vi var lediga på fredagen allihopa. På torsdagen åkte jag in med jobbet, fritidsgården alltså, med kidsen och alla ledare på bio! Vi såg kung fu panda i 3d, fett grym hähä!
Sen kom jag hem, packade min väska och drog upp till challe. Vi grillade och käkade kött pommes bea wiii äckligt?? gott. Sen kollade vi lite film käka godis o softade sen somna vi:-). Dagen efter kl 12 hoppade jag på bussen ut till lisö, midsommar alltså, och hem till paulinas farmor o farfar och hade det mysigt där med hennes sköna släkt. Vi åt, drack nubbar o lyssna på musik. Sen bar det ner till midsommar stången med alla andra midsommarfirande, det var skitkul, vi dansade runt stången sjöng och hade askul! Sen körde paulinas farmor hem oss till Edvin, som lånat hans mormor o morfars hus, också på lisö, där vi grillade och hade det mysigt, riktigt midsommarfirande! Gjorde en fin krans också! :)
Tyvääääärrrrr så blev allt för min del inte så kul runt halv 9. Fick värsta migränanfallet jag vart med om i hela mitt liv och va tvungen o åka hem.. Anna åker hem från en fest - trovärdigt??? haha shit. Fick skjuts hem av Miska, tack som fan alltså! Och sen låg jag i sängen hela kvällen och trodde jag skulle dö. Hade så jävla ont i huvudet så jag spydde ett flertal gånger. Fy fan vad vidrigt det var, fittmigrän. Ush!
Idag drog jag hem till Paow, där hon o Fibban låg och var very hangover. Kul å se, när man själv inte är det! Haha, käkade lite mackor o snackade, softade, efter en stund kom Thobbe också. Alla vi låg i sängen o pratade om gamla minnen o chillade bara. Nu runt 5 kom Mia, som precis var hemkommen från tyskland, o softade lite med oss. Fick skjuts hem, nu håller jag på o lägga upp alla midsommar bilder på facebook o snart ska jag och mamma äta sill&potäter! Gott!
Bilder:

jag,farfar,paulina

paow och jag

jag

midsommarstången

happy birthday to you dada

Grattis Pappa på 64 års dagen!!!!! Älskar dig du är världens bästa pappa:-)
Som ni ser på bilden är ju då min faders jobb att fiska. De e hans kall i livet. Därför gillar jag fisk så jävla mycket weeeyy!!! torsk aborre gädda flundring jös lax sik o räkor krabbor humrar allt det goda havet har att erbjuda!!!! Hahaha, älskar dig pappsen :-) pussåkram!


lente och nana!


En rolig historia

Hahaha med tanke på bilderna jag la upp i förra inlägget så ska jag berätta en sjukt rolig historia från Kreta förra året. Vi var där i september hehe.
Okej nu vare såhär att jag paow och dogge tyckte att vi skulle gå på upptäcksfärd uppe i bergen o sånt när vi va där, så vi gick. Har lite pics från när och var berättelsen utspelar sig. Här var när vi gick, jag upptäckte lime-frukterna vid våran dörr hahahah:
(Klicka på den och de andra bilderna för å förstora)
Aaa.. så gick vi. Vi gick upp på en grusstig där de bodde massa invånare på sidorna i villor typ, villorna avlägsnades men man såg fortfarande hus, så gick vi där. Helt plötsligt ser vi ett fett jävla högt stort brett roligt berg framför oss, med massa SPÄNNANDE grottor!!!! Så jag blir aslycklig, "Kom igen vi drar upp dit fett kuul????" Men dogge och paulina känner inte riktigt vad jag känner.. men till slut ger dom med sig men befinner sig en väldigt bra bit efter mig då jag går skitlyckligt fram mot grottorna. För att komma till grottorna var man tvungen att gå över en stor vit bro eftersom det var ett stup innan, och på den där bron var man tvungen att klättra upp, de fanns liksom ingen ingång.
Så jag sätter igång och klättrar, skitnöjd. Jag ser paow och dogge komma efter på stigen och jag ler, går lätt sprudlande asglad på den där jävla bron. Asså till min sjukt stora förvåning och min största rädsla(just då) typ SER JAG EN JÄVLA GROTTMÄNNISKA KOMMA UR GROTTAN. Asså i den stunden stannade mitt hjärta, mina lätta raskande glada steg förvandlades till ren förlamning och jag stannar tvärt och skriker " OH MY GOOOOOOOD, EN GROTTMÄNNISKA!!! JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!" och asså verkligen TVÄR vänder, springer, HOPPAR ner över räcket som gick upp till bron, tar mina långa(LÅNGA) ben och KUTAR iväg. Så JÄVLA rädd vad jag. Dogge och Paulina bara står och asgarvar verkligen dör typ. Och jag har typ största psykosen i världen. Asså ni vet verkligen chocktillstånd var så jävla rädd, till slut brister jag också ut i garv men asså hulkningar typ för ja va så rädd haha. Bilder efter grottmänniska incidenten:
LITE RÄDD HAHAHA
Paulina nöjd och jag RÄDD. hahaha

De slutar med att vi går vidare på vägen, jag då som fortfarande är i chocktillstånd springer nästan. Sen kommer vi till slutet av den här vägen, där finns det ett hus typ. Vid deras garage på vänster sida är det grottor bakom, och dum som jag är ska jag SJÄLVKLART smyga fram o kolla(ni vet när man e så nyfiken) så jag tippar, verkligen tipptapp, sjukt sakta och sjukt försiktigt, paulina o dogge några meter bakom mig igen som går som om dom stampar efter ormar typ. HAHAHA HEEEEEEEEELT plötsligt FLYGER det upp två jävla pitbulls typ och skäller som bara FAAAAAAAAN och jag skriker, vänder TVÄRT, och KUTAR. HAHAHAHAH paulina o dogge står o asgarvar igen, när jag vänder mig om efter ungefär 4 sekunder och 50 meter sprungna, inser jag att hundarna är kopplade.

HAHAHAHA asså de va så jävla kul. va så rädd den dagen att så fort ja hörde en fågel, såg en insekt, hörde nått konstigt ljud, trampade fel eller vad som helst HOPPADE jag till och flög upp 1 meter typ. Hahah ja va så rolig. Sen drog vi o käkade på nått hak nere i staden, och jag då fortfarande i chocktillstånd måste berätta för snubben som jobbar där vad som nyss hänt mig " I saw a caveman" hakade upp sig hundra ggr typ haha, och det slutar med att han berättar att grottmänniskan då, flyttade in i grottan för ung.6 år sen från frankrike för att han kände att det var hans kall i livet. HAHAHAH asså shiiiiiiiit. Sen såg ja grottmänniskan på stan gåendes med ett jävla järnrör, lite rädd ja blev hshahhahahahahaha..
Aja en bra story!
tjarå!:)


Rhodooouuussssssszzz

Heyyy. Idag ere endast 6 dagar kvar till rhodos motherfucking beachparty!!!!! om 6 dagar BEFFIIINNNERRRR jag och paulina oss på partyt! Fy FAN vad roligt. E sjukt taggad!!!!!!
Idag tog jag ledigt från jobbet, hade ont i huvudet etc. Kl 4 gick ja ner till mormors lägenhet där mamma va, vi kollade igenom alla mormors grejer o jag fick lite saker. Smycken och lite tröjor, tjocktröjor o sånt. Fina vita stickade/virkade och två skjortor. Sen ville jag ha en kristallburk mormor alltid hade godis i på vardagrumsbordet, de e typ ett minne för mig. O sen lite små saker...
Saknar mormor! Men hon har det bättre nu. <3
Sen gick jag förbi paulina ett tag, vi skrev packningslistan till rhodos.
Imorogn börjar jag jobba 9, vi ska till simhallen :) med kidsen. Skönt o bada där, fett soft jobb hehe.
På torsdag ska vi sen in till stan o kolla bio med jobbet också.Hahah har jag ochill jobb? herregud. Sen på kvällen ska jag hänga lite med Challe :)
På midsommar ska jag och Paulina ut till lisö, mysigt. Juste vi ska inte till hennes farmor o farfar, vi ska ist till Edddvin med rebecca o gänget tydligen. Får se hur det går hehe.
Nu ska jag iallafall lägga mig och sova, godnatt alla!

Kreta förra året, HAHAHAH LITE jag ramlade runt i dom där jävla vågorna.... dom ser små ut men dom har fan power i sig!!!! haha

Jag och min älskade vän på Kreta :-) Bästa vännen i hela världen, och nu har jag turen att åka utomlands med henne en andra gång!!!!! Lycklig man kan va eller hur! :) Paulina och jag! foreverandeverevereverever

anna eliza emelie 123




Veronica Maggio - Snälla bli min

Så bra låt! Den e riktigt been there done that känsla. Sjukt alltså! Man blir lite ledsen när man lyssnar på den flera gånger typ lever sig in i "dumpadkänslan" haha, men den är bra. :)

little miss w







Det är en bra outfit! haha, hängselbyxor weeeho


I just can't get enough

Chris Medina - What are words
Kär i den låten typ.
Ny vecka. Nya tag. Vi har avslutat café grejen och jobbar på nickstagården istället, alltså "ungdoms gården" här i nynäs. De var första dagen idag, sjukt soft! Även Carimo och Lina jobbade där. Sen är Joanna där, som jag känt enda sen jag var liten då hon var fritidsledare på Rumba, som det hette, fritidsgården då. Hon e så snäll!
Vi har bara chillat idag. Drog o handlade, lagade käk, hamburgare! Skitgott blev det. Alla kidsen och vi käkade, haha dom e så söta. Sen har vi spelat biljard, pingis, kort, wii och schack. Hur soft jobb? hehe.
Nu ska jag inte göra nånting. Typ.
Hejrå

Picture from yesterday... bra dag!

every little thing, gonna be allright

Hej igen. Idag ska vi förmodligen ner till freja eller kroken och ta en öl... Ta det lugnt och släppa på stressen. Det blir jag, paulina, mia och lilly tror jag. Kanske madde och amanda också.
förresten så.. Paulina, Mia & Dennis, ni är så underbara!


About one year ago


<3

Igår försvann mormor upp i himlen. Jag vet inte vad jag ska säga, jag är både ledsen och lättad... för mormors skull är jag lättad, hon mådde inte bra på slutet och nu får hon äntligen åka till körsbärsdalen och träffa morfar, gammelmormor, alla..
Jag har tur som har mina fina vänner och familj. Igår när jag och paulina satt och kollade på foton så kom mamma hem, hon va konstig höll på med mitt hår och sa nått jag inte ens minns.
-"Vet du bompa..?" med hennes ledsna röst, det enda jag kunde få ur mig var NEJ med ett skrik och tårar.. jag fattade direkt. De e så hemskt att mormor inte finns mer. Men hon har det bättre nu.
Satt o grät med mamma och paulina, sen efter någon timme träffade jag och paulina dennis och sunkan, kollade på film, tänkte på annat, det var skönt. Runt halv 2 gick jag ner och sa godnatt till mamma. Sen kom en jävligt bra kille hit, vi låg och pratade om allt mellan himmel och jord från 02 till 07 på morgonen. Grabben vid namn Charles.
Idag gick vi upp sent, runt två.. mamma är nere i mormors lägenhet med mina mostrar och kollar igenom allting. :(
Känner mig dum för att jag är "lättad". Men jag vet inte hur det blir i mitt huvud.
Tack iallafall för alla stöttande sms och ord av alla er jag känner, tack för att mamma e världen bästa mamma och morfar, ta hand om mormor..
Jag kommer förevigt älska dig mormor, du finns alltid i mitt hjärta. Varje dag som går kommer jag alltid minnas dig. Hoppas du har det bra i körsbärsdalen, vi kommer sakna dig, väldigt mycket.. Älskar dig<3

Jag och mormor för tre år sedan. Har inte så många bilder från de senaste åren, men.. jag har minnen.
Älskar dig mormor, vila i frid<3<3

I'd clime across the mountain's tops

I would like you to open your eyes
I would like to say hello, I love you
I would like to say that every moment I had with you, are forever in my heart
I would like to say that you are the best grandma in the world
And that I wish for you to be better
So that you could walk again
Talk again
Laugh again
Hug again
Kiss again
Make food again
Smile again
For us who still have hopes, for you
And I guess, that would only be me

Soon you will be in heaven and look down on me crying, and all I want in that moment, is for you, to come back
Alive, walking, laughing, kissing, cooking, smile.
I'm afraid grandma
I love you, forever and ever..


Dagen i bilder, sommarjobbet


emma bakar

transportmedel

Det är en bra kundvagn!!! hahahah

Sätta upp partytält, hahaha!

Partytältet blåste iväg, de börja regna, men här satt jag. weeeeeeeeeeey hahhaa

fikagäster¨
Bra dag. Imorgon blir de nog inge jobb eftersom de räknar. Men cashen rullar in endå vettni.

E lite upp å ner med humöret, men tankarna flög runt idag på bullar o partytält och hade emma o zache som underhöll mig!
De va svinkul när vi skulle gå ner till parken. Hhaa, vi gick me den däår jävla kundvagnen som knappt rullade framåt, vi va 3 som drog hahaha! Helt plötsligt stannar zache o skriker "VANILJSÅS EMERGENCY!" hahahahHAHAHAH jag höll på o dö. Då hade den läckt i hans korg hahahahhaha. Sen löste vi det, gick vidare. Jag stannar upp o kollar ner o säger "Oj... här ligger det chokladbollar?" HAHAHAHA SÅ kollar vi bakåt och vi har ett spår av chokladbollar bakom oss HAHAHAHA!!!! de va så jävla kul. Till slut kom vi ner iaf, fick upp allt, skitdåligt väder dock, konstigt väder, ibland jätte soligt sen ibland skit. Menmen, tack för hjälpen zache, pappa och emmas mamma. Weeho!
Nu ska jag duscha, har försökt mig på att lära mig att hjula idag på gräset o det kliar på hela kroppen efter gräset, inte bra! Duscheliduschdusch. Hejrå!


Mormor

Jag vet inte vart jag ska börja. Allt har gått så snabbt den senaste tiden. Du har alltid funnits i mitt liv, enda sedan min födsel har du vart som min extramamma. Varje gång jag behövde barnvakt, varje gång pappa var ute på sjön eller borta, varje gång mamma jobbade extra och varje gång du ville vara med mig har du varit med mig. Det mesta som gått när vi inte sett varandra kan inte vara mer än 2 veckor. Du har alltid vart min lilla vithåriga mormor, som en gång i tiden för mig var väldigt lång och ståtlig. Sen växte jag upp, blev längst i hela släkten och då har du alltid vart min lilla mormor. Mormor som alltid lagade pannbiffar med potatisen som alltid föll i sär som var så god, och ärtor och alltid en klick rödvinbärsgele vid sidan. Mormor som alltid bjöd på kakor, bullar och saft till fika. Mormor som alltid hjälpt oss i svåra tider med pengar, leksaker, skor och annat behövligt. Mormor som alltid funnits där. Som hjälpt mig plugga matte när jag inte fattade någonting, som hjälpt mig komma igen i skolan när det gick åt helvete. Mormor som alltid låtsas behövde städning så jag kunde tjäna lite pengar.
Varenda dag och vecka mamma alltid vart hos dig de senaste åren. Varenda vecka man har kommit upp o tagit en godis ur kristallgrejen som stått på bordet. Alla fina blommor du köpt och ställt på bordet och balkongen. Alla födelsedagar med de röda rosorna och vita små blommorna jag fått av dig. Din fina skrivstil som alltid stått så fint på mitt kort.
Jag vet att du alltid har vart sjuk, blodcancer och kol. Problem med kroppen och allt vad du nu har fått gå igenom. Att doktorn alltid sagt att du levt så mycket längre än vad andra har med dom här sjukdomarna.
Och nu har allt gått så snabbt.. ett till tre kändes det som. Nu är du så svag att du har svårt att prata, du har blivit så smal så man ser ditt skelett. Dina blåmärken för att du slagit i kaffekoppen på händerna. När du ligger där i sängen och ser så svag ut. De är den värsta synen jag sett i mitt liv. Förstod inte försen idag. Jag vill inte se dig såhär du är min underbara mormor. Fan för det här. Jag blir så jävla ledsen. Idag börja jag gråta hos dig när du låg i sängen fast du såg inte det. Jag gick ut på balkongen. Mamma kom ut och sa att mormor kommer komma till nangalia snart. Att du får träffa morfar, gammelmormor gundla och alla djur vi haft som gått bort. Att du kommer få leva i en lycklig värld, helt frisk och kolla upp bland körsbärsträden. Jag sitter med gråten i ögonen och inser att snart kommer min fina mormor inte längre vara här och de är så jävla värdelöst jag vill inte att du ska försvinna ifrån mitt liv, du har ju alltid funnits här. Jag hoppas och ber att du ska bli bättre men jag vill inte känna som jag gör för någonstans i mig tror jag inte att det blir så... :( Jag har drömt om dig flera nätter i rad då du säger att du alltid kommer se mig vart jag än går. Vart jag än är och vart mamma än är kommer du alltid följa oss.. De måste betyda någonting. Jag orkar itne att se dig såhär. Mamma sa att jag inte behövde hälsa på mer om jag inte vill minnas dig såhär, om jag vill minnas dig som förut, men jag vill hälsa på. Hon sa idag att jag skulle säga hejdå och krama dig hårt, de gjorde jag. Du fick fram att du tyckte jag blev fin i håret eftersom jag färgat det idag. Och förra gången sa du att mitt turkosa nagellack var fint att det passade mig. Och idag sa du att du hoppades företaget vi håller på med ska gå bra. Allt du säger och sagt bara går runt i mitt huvud. Jag vill inte det här. Vill bara ditt bästa men det bästa för dig nu är inte vad jag vill, jag vill att du ska leva och göra dina pannbiffar med ärtorna och potatisen.......... jag vill äta bullar och dricka saft med dig. FAN.. mormor. Jag vet inte. Vill bara att du ska leva, du har ju alltid levt. Du e ju min mormor Gun.
Från hela mitt hjärta, gud, den dagen mormor kommer till dig får du ta bra hand om henne. Vänta vid nangalia med morfar och mormor gundla, med körsbärsträden i blom och inga sjukdomar ska nånsin få hända där...... Och vi här nere måste komma ihåg mormor föralltid. Och den tiden hon har kvar på jorden vill jag att hon inte ska lida, jag vill att hon ska må lite bra iallfall och kunna.. jag vet inte... jjag vet inte vad jag ska säga. jag kan inte göra nånting. Och de suger så jävla hårt.
Mormor de här e inget hejdå tal, ja vet att du inte kommer läsa de här, men ja va tvungen o skriva ur mig, men jag älskar dig mormor och jag hoppas du kommer bli bättre snart för jag blir så ledsen av att se dig såhär, du är världens bästa mormor och ingen kommer någonsin kunna va en bättre mormor än den du har vart för mig och alla oss kusiner, jag älskar dig<3 ditt barnbarn Anna

<3


tjenare!

heyhey! bra dagar rullar förbi. nu är det bara 15 dagar kvar till rhodos! vi sparar pengar, jobbar, jobbar på brännan, käkar sköna sallader på verdan och helt enkelt har en bra start på sommarlovet!
Orkar inte berätta tusen dagar så jag tar gårdagen.
Igår satt jag, paow, dennis, charles & elias på min veranda, grillade, drack vin,öl,likör, blablabla.
Det var trevligt, mysigt! Bra musik och trevliga vänner. De va bra!
Idag har jag sovit, sovit. Gått på PW med paow, solat. Träffat dennis md paow, chillat. Nu ska jag sova, imorgon ska jag upp kl 7, duscha osv, ta 9 tåget in till tungelsta, hoppa in i min kusin Linas bil och åka till hennes salong i Solna och färga håret!!! YEESSS. äntligen!
Nu ska jag ta och lägga mig i sängen, kolla tv. Hare bra!
pöss

last weekend

3 veckor framåt

.. Så ska jag bara äta sallad till käk och dricka vatten. Får se hur det går om de ger något resultat! hopefully iallafall!
Någon som vet vilken sås man borde ha till ? någon nyttig?
Vägde mig nämnligen nyss och det resultaten var inte bra!!!!!!! Dock har jag kollat upp mitt BMI och de va tydligen normalvikt. Så aja de e väl inte alltför farligt kanske... men ja vill iallafall gå ner typ 6-7 kilo.
Får se hure blir :-)
Nu ska ja göra nått. puss

fifa la fiesta

Om 19 dagar smäller det!!!!!!


wooho

Jag jobbar! weeii. Jag emma erik och linn har ett eget företag. Kommunen har satsat på det i år att man ska kunna få testa på att starta eget. Vi ska ha ett picknick-café! Det är fett soft! Hoppas det blir bra :)
Nu ska jag jobba vidare, vi håller på med planeringen i skolan nu, OCH DET FÅR VI CASH FÖR!
weeyyyheheyeyeyy

-

Men jag vet allt om dig, för du har varit min
Du är någon annan nu ioförsig


MOTHERFUCKING SOMMARLOV

Hejdå skolan för 11 veckor, hoppas du ruttnar!!!!!!!!!!!!
weeeeyyyy nu ere snart thai me massa brudar sen ere utspringet, lisas mottagning, freja, bedarö
FEST!

RSS 2.0